Reviews

5,0
9 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Anoniem
één maand geleden
Supervriendelijke ontvangst, fijne behandeling, goed advies en gezellig gekletst!
Karen V Ravenstein
2 maanden geleden
Ook voor mannen is deze salon een absolute aanrader! Een zéér hartelijke ontvangst en een erg goede behandeling. Erg kundig en duidelijke uitleg tijdens de behandeling. Een plezier om hier naar toe te gaan.
Anoniem
5 maanden geleden
Ben heel erg goed geholpen door Andrea, ze neemt echt de tijd voor je. Ik ben tevreden met het resultaat (MSP), ik kom zeker terug!
Inge Hempel
6 maanden geleden
Andrea is een hele lieve, zorgzame vrouw die alles voor de client over heeft. Haar produkten-lijn is fantastisch (ben even de naam kwijt maar is een Italiaans merk) en ze heeft er zeker een vaste klant bij. Zeer schone en hygienische werkomgeving en ze neemt echt de tijd voor je.
Gwen Da
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Ice 2 Fire
Divertimentostraat 5
1312EA Almere

De salon dankt zijn naam aan de filosofie van Ice2Fire. Deze bestaat uit twee delen. In het ICE-gedeelte wordt het fundament gelegd voor een mooie schone huid en in het Fire-gedeelte word je verrast met een mooie bijpassende look. Eigenaresse Andreea heeft altijd een enorme passie gehad voor schoonheid en visagie. Zij vindt het leuk om te zien dat mensen na een behandeling blij verrast zijn met hun nieuwe ‘look’ en haar grootste voldoening haalt zij uit de warme band met jou als tevreden klant. Andreea is goed in in het reinigen, verbeteren en ontharen van alle huidtypes.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
15:3018:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt