iHairVibez

Schoutstraat 29, 1315EV Almere
5,0
7 reviews
Schoutstraat 29, 1315EV Almere

Alle behandelingen

Reviews

5,0
7 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Mooie ambiance sfeer. Vriendelijk personeel. Je voelt je gelijk thuis. Ik ben geholpen door kapster Ingeborg Kleinmoedig. En ik kan haar iedereen aanbevelen. Ze weet precies wat bij je past en geeft juiste en eerlijke adviezen. She is the best!
Byonda Talahatu
2 maanden geleden
Inge knipt vakundig en doet wat je vraagt. Ze is gezellig en snel. Echt een aanrader.
Paul
2 maanden geleden
Een uur reizen heb ik er voor over om in de vakkundige handen van Inge te belanden. Iedereen die krullen heeft weet dat "de krul" niet altijd doet wat jij zou willen. Het knippen hiervan is een vak apart. Inge is een ware beeldhouwer als het om krullen knippen gaat. Het resultaat ziet er altijd heel natuurlijk uit. Geen korte termijn effect. Je hebt er lang plezier van.
Maria de Cavalo de Melo
3 maanden geleden
De persoonlijke aandacht en de sfeer springen er voor mij het meeste uit. Ook het goede overleg en het luisteren naar de wensen van de klant mbt het haar vind ik fijn. In mijn geval vind ik het bijvoorbeeld prettig dat mijn haar geknipt wordt ipv gesneden, heerlijk dat dat begrepen wordt en gedaan wordt. verder goede tips voor verzorging en kapsel. Al jaren blije klant bij Inge!
Suus de Jong
3 maanden geleden
Al een paar jaar ga ik naar Inge als ik mijn haar wil laten knippen of kleuren. Ze begrijpt goed wat mijn wensen zijn en geeft advies dat bij mij past. Ook nu ik in Amsterdam woon ga ik graag naar Almere om mijn haar te laten doen. Dan weet ik zeker dat het goed is.
Denise Ferron
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

iHairVibez
Schoutstraat 29
1315EV Almere

Bij iHairVibez in Almere kun je terecht voor het betere knip- en kleurwerk, want Inge heeft inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring in het kappersvak. Ze is gespecialiseerd in het knippen van gekruld haar en het zetten van highlights en lowlights.

Vooraf krijg je altijd goed en passend advies, zodat je achteraf nooit voor nare verrassingen komt te staan. Inge haalt energie uit jou adviseren over de laatste trends. Ze is tevens op de hoogte van moderne kleurtechnieken, dus ze weet hoe ze een mooie en sun-kissed balayage kan creëren.

Je bezoek aan deze moderne kapper begint al goed, want in de wachtruimte kun je je alvast tegoed doen aan een lekker kopje thee of koffie. Sit back, relax en laat je haar hier naar hartewens knippen, stylen of kleuren.

MaMaandag
13:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Kappers in de buurt