Il Mondo Kappers - Den Haag

Piet Heinstraat 68 A, 2518CK Den Haag. Onderdeel van Il Mondo Kappers.
4,6
148 reviews
Piet Heinstraat 68 A, 2518CK Den Haag. Onderdeel van Il Mondo Kappers.

Alle behandelingen

Reviews

4,6
148 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Bij kapster Mischa geknipt ze is erg bekwaam in haar werk! Mooi geknipt! Sfeer in de salon vond ik deze x wat minder. Geen drankje aangeboden gekregen buurvrouw wel. 1e keer hier. Ook waren de kosten hoger dan verwacht mijn advies is overleg het met de klant als kosten hoger gaan uitvallen dan op de website vermeld. Was 50,- euro voor knippen en wassen en ze heeft het gedroogd om het beter te kunnen knippen. Resultaat was wel goed ..
Natascha
4 dagen geleden
Erica
5 dagen geleden
Chantal
10 dagen geleden
Ik heb mijn nieuwe kapper gevonden! Heerlijk no nonsense en eerlijk advies. Geen stomme kletspraatjes maar gewoon een gezellig gesprek. Ik weet niet hoe de dame heet die me heeft geknipt en een spoeling heeft gedaan maar ze heeft er een vaste klant bij. Top!
Melissa Stevens
één maand geleden
Hele fijne ervaring heb mijn schouder gebroken en ben daardoor zeer beperkt. Had lang haar wat nu heel moeilijk te verzorgen is , kwam binnen met het verzoek doe maat helemaal kort, ze hebben me hier van af gehouden en voorgesteld iets leuks te proberen en als het niet bevalt kan het altijd nog korter. Ze heeft er een flink stuk afgehaald en aangeboden om het te wassen als dat nodig is , kostenpost Waren heel lief
marloes
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Il Mondo Kappers - Den Haag
Piet Heinstraat 68 A
2518CK Den Haag

Bij Il Mondo Kappers op de Piet Heinstraat staat de kracht van het individu centraal. Creativiteit, vakkennis en individualiteit zijn de kernwaarden van het team en ze staan klaar om het beste in je naar boven te halen. Samen met jou kijken ze bij welke haarstijl jij je prettig voelt. Vervolgens creëren ze een kapsel dat jouw persoonlijkheid accentueert en je uitstraling vergroot. Je zal zien dat je coupe, modellering en kleur perfect samenvallen. Niet alleen heeft de zaak een prachtig interieur ook aan de etalages wordt veel zorg besteed. Ze werken met Sebastian.

Maandag
09:0018:00
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0020:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
08:0017:00
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Kappers in de buurt