Improve my Skin

Dahlialaan 22, 2111ZN Aerdenhout
5,0
8 reviews
Dahlialaan 22, 2111ZN Aerdenhout

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

5,0
8 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Mareike
één dag geleden
Perfect, zorgzaam, goed luisterend, ontspannen, rekening houdend met. Kortom, top!
Anoniem
2 dagen geleden
Ik vond de behandeling heerlijk en goed En Astrid is ook heel deskundig. Zij adviseerde mij om langs de huisarts te gaan voor een plekje in mijn gezicht. Dat ga ik ook direct doen. Dank je wel voor het advies.
Kees
5 dagen geleden
Zeer tevreden met kwaliteit van behandeling, gebruikte producten, maar ovooral bijzondere persoonlijke aandacht. Omdat ik slechte ervaring had in andere saloon en vrij sensitive huid heeft, ben ik volgende dag nog nagebelt of alles goed ging met mijn huid. Uiteraad, alles ging prima! Ik kom zeker weer terug en heeft "Improve my Skin" al aan andere mensen aanbeloven.
Bogumila
17 dagen geleden
Ik heb best veel ervaring met schoonheidsspecialisten, maar wat Astrid als geen ander kan is het geven van hele persoonlijke aandacht. Een Royal treatment! Even weg van de hectische wereld, de kundige handen van Astrid haar werk laten doen. Heerlijke producten die echt zichtbaar hun werk doen. Dus combinatie van ontspanning en huidverbetering. Wat wil je nog meer?
Dorien
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Improve my Skin
Dahlialaan 22
2111ZN Aerdenhout

In Aerdenhout vind je een schoonheidssalon met een persoonlijke aanpak: Improve my Skin. Het is dé plek voor huidverbetering door middel van een facial, een bindweefselmassage voor het gezicht of microdermabrasie.

Schoonheidsspecialiste Astrid vindt het belangrijk dat je alle aandacht en rust krijgt tijdens elke behandeling. Dit betekent dat ze altijd kijkt naar een treatment die bij je huidtype past. Kortom: je krijgt bij Astrid altijd een persoonlijke behandeling op maat.

Goed om te weten: de salon werkt met producten van Dermalogica.

MaMaandag
09:0017:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
10:0015:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt