Weg naar Rhijnauwen 3, Utrecht, 3584AD

Alle behandelingen

Reviews

4,9
34 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Uitstekende combinatie/ balans van aandacht voor de persoon en concreet aan de slag met de massage. Prettige atmosfeer, goede ervaring!
Esther is een fijne en prettige masseur. Per keer past ze haar behandeling aan aan mijn behoefte. Zelfs tijdens de massage stemt ze af of het past bij wat ik nodig heb. Dat is erg prettig samenwerken en het effect wordt merkbaar vergroot!
Esther masseert heel rustig, dat gaf ze zelf ook al aan. Iets wat ik tótaal niet gewend ben, en ik zat in een andere 'vibe', dus moest er wel even inkomen. Wéét dat, want dat is niet voor iedereen, denk ik. Maar ze masseert goed en soms ook vrij stevig. In een snelle maatschappij waar onthaasting steeds belangrijker wordt, denk ik dat je hier een hele goeie aan hebt! Groetjes!
Esther’s studio has a very relaxed ambience, she was interested in how I felt and what needs I had - both physical and mental state of need. Esther really took time and gave the right attention to the massage, in which I could sink into a relaxed state of mind. I left with a feeling of being more present and of course happy :) thank you, Esther!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Esther
masseur/ massagetherapeut
4.9
18 reviews

Over

Hoi, Mijn naam is Esther, geboren en getogen in Enschede. Voor mijn studie aan de Hoge School voor de Kunsten naar Utrecht verhuisd waar ik nu nog steeds met veel plezier woon. Mijn grote liefde voor sport bracht mij bij de opleiding tot sportmasseur. Maar hoe ouder ( en wijzer ;) ik werd, ben ik steeds meer gaan geloven dat lichaam en geest 1 zijn en elkaar beïnvloeden. Vandaar dat ik mij verder ben gaan ontwikkelen tot holistisch masseur en massagetherapeut. Naast mijn werk als actrice , ben ik in 2016 ik mijn eigen praktijk gestart; Impulse massage.

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Beperkt aantal klanten toegestaan in salon
Luchtfilter in gebruik
Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Kindvriendelijk
LGBTQIA+ vriendelijk
Airconditioning

Over

Impulse Massage
Weg naar Rhijnauwen 3
3584AD Utrecht

Impulse; vitamine voor lichaam en geest

Kom helemaal tot rust bij massagepraktijk Impulse in Utrecht.
Een massage bij Impulse helpt je te ontspannen, in contact te komen met jezelf en je lijf bewust te voelen.

Esther is een ervaren masseuse met een professionele instelling. Ze stemt af wat jij en jouw lijf nodig hebben. Dit kan een ontspannende massage zijn of juist een stevige bindweefselmassage. Heb je last van stijve of pijnlijke spieren? Dan kan een sportmassage verlichting bieden.

Bij Impulse staat persoonlijke aandacht voorop. Dus tijdens de behandeling kun je zorgeloos volledig relaxen.Elke massage wordt uitgevoerd in een sfeervolle, nieuwe praktijkruimte gevestigd in Studio 3 (naast zwembad de Krommerijn)
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Goed om te weten: het is niet mogelijk om in de salon te pinnen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
08:3015:30
ZoZondag
10:0017:30

Massagesalons in de buurt