In Your Flow Massages

5,0
8 reviews
Uiterwaardenstraat 209, 1079 CN Amsterdam, Nederland
Vandaag open: 16:30 - 21:15

Alle behandelingen

Reviews

5,0
8 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik ben inmiddels een paar keer bij Floor geweest en vind het telkens weer een heerlijk moment voor mezelf. Haar rust en kalmte zorgt voor een hele prettige en ontspannen sfeer. Ze kan heel fijn masseren en voelt direct waar de knelpunten zitten. Haar nieuwe locatie is een mooie plek en waar je je direct welkom voelt. Ik zou het zeker aanraden jezelf dit af en toe cadeau te doen!
Voor het eerst bij Floor een ontspanningsmassage gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. De rust die er heerst is ontzettend ontspannend. Ze weet wat ze doet en luistert ook goed naar je. Ze vroeg vooraf of er iets was waar ik last van had en dit werd super goed verwekt in de massage. Alles is nieuw, schoon en fijn. Lekker warm dekentje op de tafel wat ik heel prettig vond. Dankjewel Floor voor de geweldige massage. Je ziet me snel nog eens terug!
Hele fijne atmosfeer en echt een traktatie voor lijf en mind .Fijne intake en treatment. Aanrader en kom zeker terug 🙏🏿👍🏿
Hele fijne massage en prettige plek en sfeer!
Nu al meerdere keren geweest en ik blijf terugkomen door de fijne ervaringen bij Floor! Ik voel me erg op mijn gemak en ontspannen door het moment en het gesprek samen voorafgaand aan de massage. Floor heeft een super fijne manier van masseren, voelt dingen goed aan en in combi met de muziek en sfeersetting kom ik volledig tot rust in mijn lichaam en hoofd. De heerlijke massage is echt een cadeautje elke keer :)
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

F
Floor
5.0
8 reviews

Behandelingen

Massage

Over

In Your Flow Massages
Uiterwaardenstraat 209, 1079 CN Amsterdam, Nederland

De essentie van het leven is groeien, dit gebeurd door juiste voeding, liefde en aandacht. In Your Flow zorgt voor de liefde en aandacht die jouw lichaam  nodig heeft. Het is hun missie om een veilige omgeving te creëren waar de connectie met jouw lichaam wordt ondersteund en versterkt! Door middel van een persoonlijk gesprek vooraf bepalen jij en In Your Flow samen wat er nodig is voor een meest effectieve behandeling.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Amsterdam W. Schoutenstraat

Wat we leuk vinden aan de salon: 

Sfeer: Fijne en relaxte sfeer. 

Gespecialiseerd in: Massages

De extra’s: Dichtbij bushalte, parkeermogelijkheden

MaMaandag
10:0021:15
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
16:3021:15
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
10:0015:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
10:0020:00