Inkorporated

Grimburgwal 11, Amsterdam

Sorry, Inkorporated is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Calvetti Bulldog Barbershop & Tattoo shop

1534 reviews
Nieuwe Nieuwstraat 24, Amsterdam

Waxing Novia Amsterdam

797 reviews
Raadhuisstraat 41, Amsterdam

Tito Barbershop

144 reviews
Nieuwezijds Voorburgwal 78b, 1012 SE Amsterdam, Netherlands

Alle behandelingen

Reviews

5,0
7 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Went there for a Tragus piercing, the shop is super clean and well decorated. The staff is friendly and professional, the jewelry choice is great! Will be back!
Amazing
Vriendelijk
Toon reactie salon...
Absoluty love mu nipple piercings!!
Toon reactie salon...
Aardige en behulpzame mensen in de shop. Er werd gezorgd dat ik op mijn gemak was en dat het niet te snel ging. Na de piercing heb ik nog even in de shop kunnen zitten tot ik klaar was om te gaan. Na afloop nog even gekeken voor nieuwe sieraden, hier werd ik goed bij geholpen om de goede maat te vinden, ze wouden zelfs nog extra voor mij bestellen als ik iets wou wat ze nog niet hadden. Al met al een top ervaring! Zal zeker mijn vrienden deze shop aanraden en er zelf in de toekomst naartoe gaan.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Inkorporated
Grimburgwal 11
Amsterdam

Inkorporated vind je in het hart van Amsterdam en is dé plek om je permanente make-up te laten zetten. Deze vorm van make-up is bijvoorbeeld perfect wanneer je minder tijd aan je beautyroutine wilt besteden. Net als bij een tatoeage worden er micropigmenten in de huid aangebracht die lange tijd blijven zitten. En waar kan je dat beter laten doen dan bij een tattoo- en piercing studio zoals Inkorporated? Ze zijn hier zeer bekwaam als het aankomt op onder andere powder brows, lip liner of infralashes. De studio is makkelijk toegankelijk en het team ontvangt je hartelijk om je direct op je gemak te stellen. Je kunt hier overigens ook terecht voor het piercen van je oren, zodat je trendy de deur weer uit loopt.

MaMaandag
12:0018:00
DiDinsdag
11:0018:00
WoWoensdag
11:0018:00
DoDonderdag
11:0019:00
VrVrijdag
11:0019:00
ZaZaterdag
11:0019:00
ZoZondag
12:0018:00