Inner Compass Massage & Coaching

Patrijsweg 12, Rijswijk
4,5
10 reviews
Patrijsweg 12, Rijswijk

Alle behandelingen

Reviews

4,5
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Nicky
2 maanden geleden
Renee
2 maanden geleden
Prettige masseuse, die van te voren even belde om te informeren of ik me realiseerde dat ik geen 'gewone' ontspanningsmassage had geboekt. Bij aankomst vroeg zij of ik het een probleem vond om de massage een kwartier te verkorten, omdat zij graag een meditatie wilde bijwonen. Deze vraag overviel mij en daardoor ben ik hiermee akkoord gegaan. Achteraf had ik liever gehad dat dit al in het eerdere telefonische contact ter sprake was gebracht en dat het gemiste kwartier weer werd terugbetaald. De behandeling zelf was prettig, al had ik toch iets meer aandacht voor het verlichten van fysieke klachten verwacht.
soebhan
één jaar geleden
Ik heb nu een aantal behandelingen gehad. De problemen waar ik al jaren mee loop zijn een heel stuk afgenomen. Het heeft mij een ander inzicht gegeven. De behandelingen waren voor mij goed en doeltreffend.
Gertjan
één jaar geleden
Gertjan
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Inner Compass Massage & Coaching
Patrijsweg 12
Rijswijk

Samantha van Inner Compass Massage & Coaching aan de Patrijsweg in Rijswijk gebruikt massage als tool om je te leren luisteren naar jezelf. Jouw lichaam is het belangrijkste instrument en samen onderzoek je wat er bij je klopt en wat niet. Samantha geeft een stevige dieptemassage waarin zij de juiste plekken weet te bereiken. Spanningen die je bewust of onbewust hebt opgebouwd worden aangepakt en hierna zit jij weer helemaal lekker in je vel.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
12:0022:00
WoWoensdag
11:1522:00
DoDonderdag
20:0022:00
VrVrijdag
10:0022:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
10:0022:00

Massagesalons in de buurt