Inner Compass Massage & Coaching

Patrijsweg 12, Rijswijk
4,6
7 reviews
Patrijsweg 12, Rijswijk

Reviews

4,6
7 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik heb nu een aantal behandelingen gehad. De problemen waar ik al jaren mee loop zijn een heel stuk afgenomen. Het heeft mij een ander inzicht gegeven. De behandelingen waren voor mij goed en doeltreffend.
Gertjan
4 maanden geleden
Gertjan
5 maanden geleden
Eerst vertel je wat je probleem is in get kort. Dan naar de massage. Ik viel bijna in slaap door het ontspannen gevoel. De rustgevende habden. Toen ging Samantha vragen stellen over wat ze tegen kwam. En was ik bijzonder verrast over het onderliggende probleem. Absoluut niet verwacht. Ik liep bij het weg gaan al beter dan toen ik kwam en nu, paar dagen later, is dat alleen maar toe genomen! Echt héél blij mee.
Lolo
9 maanden geleden
Samantha nam ruim de tijd voor mij, ook voor een kennismaking en intake. Ik kon aangeven wat ik verwachtte van de holistische massage en delen wat ik nog meer kwijt wilde. Dit was erg fijn. Tijdens de massage zochten we samen naar de gevoelige plekken en was er gelegenheid om te voelen wat mijn lijf te vertellen had. Er was ruimte en veiligheid om los komende emoties te uiten. Ik vond dit een ontspannende en bijzondere ervaring.
Wendy
één jaar geleden
Uit mijn bed gestapt en besloten een massage te nemen, dus gegoogled op: massage vandaag delft. Ik kwam op treatwell waar je duidelijk en snel kunt invullen waarnaar je op zoek bent en in welke omgeving. Ik wilde een lange sessie, innerlijke compassie massage coaching sprong er voor mij uit. Natuurlijk ook even de website bezocht, daarna gelijk geboekt voor de middag. Vriendelijk, professioneel, mooie lokatie, en een behandeling boven verwachting, dus gelijk nog meer afspraken vastgezet! Blij met mijn spontane beslissing.
Lisette
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Inner Compass Massage & Coaching
Patrijsweg 12
Rijswijk

Samantha van Inner Compass Massage & Coaching aan de Patrijsweg in Rijswijk gebruikt massage als tool om je te leren luisteren naar jezelf. Jouw lichaam is het belangrijkste instrument en samen onderzoek je wat er bij je klopt en wat niet. Samantha geeft een stevige dieptemassage waarin zij de juiste plekken weet te bereiken. Spanningen die je bewust of onbewust hebt opgebouwd worden aangepakt en hierna zit jij weer helemaal lekker in je vel.

Maandag
18:0022:00
Dinsdag
13:0022:00
Woensdag
10:0022:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
10:0022:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
10:0022:00

Massagesalons in de buurt