Inner Compass Massage & Coaching

Patrijsweg 12, Rijswijk
4,5
8 reviews
Patrijsweg 12, Rijswijk

Alle behandelingen

Reviews

4,5
8 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Prettige masseuse, die van te voren even belde om te informeren of ik me realiseerde dat ik geen 'gewone' ontspanningsmassage had geboekt. Bij aankomst vroeg zij of ik het een probleem vond om de massage een kwartier te verkorten, omdat zij graag een meditatie wilde bijwonen. Deze vraag overviel mij en daardoor ben ik hiermee akkoord gegaan. Achteraf had ik liever gehad dat dit al in het eerdere telefonische contact ter sprake was gebracht en dat het gemiste kwartier weer werd terugbetaald. De behandeling zelf was prettig, al had ik toch iets meer aandacht voor het verlichten van fysieke klachten verwacht.
soebhan
6 maanden geleden
Ik heb nu een aantal behandelingen gehad. De problemen waar ik al jaren mee loop zijn een heel stuk afgenomen. Het heeft mij een ander inzicht gegeven. De behandelingen waren voor mij goed en doeltreffend.
Gertjan
één jaar geleden
Gertjan
één jaar geleden
Eerst vertel je wat je probleem is in get kort. Dan naar de massage. Ik viel bijna in slaap door het ontspannen gevoel. De rustgevende habden. Toen ging Samantha vragen stellen over wat ze tegen kwam. En was ik bijzonder verrast over het onderliggende probleem. Absoluut niet verwacht. Ik liep bij het weg gaan al beter dan toen ik kwam en nu, paar dagen later, is dat alleen maar toe genomen! Echt héél blij mee.
Lolo
één jaar geleden
Samantha nam ruim de tijd voor mij, ook voor een kennismaking en intake. Ik kon aangeven wat ik verwachtte van de holistische massage en delen wat ik nog meer kwijt wilde. Dit was erg fijn. Tijdens de massage zochten we samen naar de gevoelige plekken en was er gelegenheid om te voelen wat mijn lijf te vertellen had. Er was ruimte en veiligheid om los komende emoties te uiten. Ik vond dit een ontspannende en bijzondere ervaring.
Wendy
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Inner Compass Massage & Coaching
Patrijsweg 12
Rijswijk

Samantha van Inner Compass Massage & Coaching aan de Patrijsweg in Rijswijk gebruikt massage als tool om je te leren luisteren naar jezelf. Jouw lichaam is het belangrijkste instrument en samen onderzoek je wat er bij je klopt en wat niet. Samantha geeft een stevige dieptemassage waarin zij de juiste plekken weet te bereiken. Spanningen die je bewust of onbewust hebt opgebouwd worden aangepakt en hierna zit jij weer helemaal lekker in je vel.

Maandag
18:0022:00
Dinsdag
12:0020:00
Woensdag
10:0022:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
10:0022:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
10:0022:00

Massagesalons in de buurt