Inside-Out Cosmetics

Rijnstraat 162-2, 1079HR Amsterdam
4,6
6 reviews
Rijnstraat 162-2, 1079HR Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,6
6 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Eva
4 maanden geleden
Na even zoeken de salon gevonden. De service was echt top. Lieve, vriendelijke vrouw die de tijd voor je neemt en secuur te werk gaat. Advies over mijn wenkbrauwen gevraagd en die heeft ze daarna meteen mooi gemaakt. Ik ben tevreden.
Lisa
één jaar geleden
Fijne pedicure behandeling
Myrte
één jaar geleden
Ok, je moet even klimmen (drie trappen), maar dan heb je ook wat. Ik vind het hier schoon en prettig. Een zeer ontspannen sfeer en fijne behandelingen. Ik vertrouw het verven en zeker het epileren van mijn wenkbrauwen nimmer meer aan iemand anders toe. Ben nog nooit zo tevreden geweest! De prijzen zijn ook super redelijk
J.C.Sp.
één jaar geleden
Ik ga al jaren naar Myriam. Niet alleen om weer met goed verzorgde voeten, en een prachtige gezichtshuis naar huis te gaan. Maar ook vanwege de warmte die zij uitstraalt, en vooral de humor die zij heeft. Ik ga voor een hemelse behandeling bij Hemelrijk.
Claudia
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Inside-Out Cosmetics
Rijnstraat 162-2
1079HR Amsterdam

Kan je huid wel een boost gebruiken? Ga dan eens langs bij Inside-Out Cosmetics aan de Rijnstraat in Amsterdam. Hier kun je terecht voor verschillende facials, fruitzuurpeelings en cosmetische acupunctuur voor een oppepper van je huid. Tevens is eigenaresse Myriam gespecialiseerd in lichaamsbehandelingen, guasha en ontharen door middel van sugaring. De behandelingen die je bij Inside-Out Cosmetics kunt ondergaan, zijn allemaal heerlijk ontspannend voor lichaam en geest. Boek dus nu een afspraak en geniet!

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:0018:00
Woensdag
11:0018:00
Donderdag
11:0018:00
Vrijdag
11:0018:00
Zaterdag
11:0017:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt