Van Bleiswijkstraat 82, Den Haag
Thuissalon

Alle behandelingen

Reviews

4,9
9 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
EXACT wat ik nodig had! Eelke, ontzettend bedankt! Ik heb een waanzinnig stressvolle en arbeidsintensieve job en zat volledig vast. Ik sliep slecht en had overal pijn. Eelke heeft me enorm in de watten gelegd en de rust doen wederkeren. Hij is duidelijk professioneel en verstaat zijn vak er goed. Een dikke 10 voor ontvangst, professionele vriendelijkheid en gaatvrijheid! Kortom: een aanrader! Tot snel Eelke! Kan niet wachten🙏
Vorige week heb ik mogen genieten van een 60 minuten lange, deep tissue sessie bij Eelke. Hij nam de tijd om eerst een connectie te maken, zijn handen op mijn rug te laten rusten zodat ik zijn aanraking kon voelen en zodat hij ook mij kon voelen: hoe ik adem en hoe wel of niet ontspannen ik ben. Dat vond ik heel waardevol en voelde ik me meteen op mijn gemak en kon ik meer uit mijn hoofd gaan: "Ik ben in goede handen..." Ik kon mij volledig overgeven aan de ontspanning die Eelke teweegbracht.
Een warme, schone en aangename massageruimte met aparte mogelijkheid voor douche en toilet. Eelke heeft een zeer rustige uitstraling en je voelt je op je gemak. De ontspanningsmassage was goed en er werd een goede olie gebruikt. Dank je wel!
Toon reactie salon...
Het was een hele prettige behandeling. Ik geef geen 5 sterren omdat Eelke hooikoorts had en daardoor soms de behandeling moest onderbreken en dat haalde mij een beetje uit de flow. Verder erg prettig en erg goed! De muziek die hij draaide was niet te zweverig maar slow met beat en de ruimte was heerlijk warm.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Eelke

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verkrijgbaar in salon
Beperkt aantal klanten toegestaan in salon
Luchtfilter in gebruik
Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Alleen volwassenen
LGBTQIA+ vriendelijk
Product
Natuurlijke ingrediënten
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd

Over

Instinct Moves - Massage Therapy bij Eelke
Van Bleiswijkstraat 82
Den Haag

Is je lichaam wel toe aan een heerlijk ontspannende massage? Dan ben je bij Instinct Moves - Massage Therapy bij Eelke in Den Haag aan het juiste adres. Bij deze sfeervolle thuissalon kun je de dagelijkste stress even kwijt en genieten van een ontspanningsmassage. Heb je vervelende klachten? Dan helpt eigenaar Eelke je door middel van een deep tissue of een quick release massage van de klachten af.

  • Dichtsbijzijnde openbaar vervoer : Bus
  • Dichtsbijzijnde point of interest : World Forum The Hague, salon is gevestigd in Statenkwartier.
  • Sfeer : Warmte en openheid
  • Het team : Door mijn voorgeschiedenis in dans en beweging in combinatie met de vier jarige opleiding tot massage- en bewegingstherapeut heb ik een holistische kijk ontwikkeld op de mens.
  • Expertise: Massage, 6 jaar ervaring
MaMaandag
11:0020:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
11:0020:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Thuissalons in de buurt