Instituut Puur!

IJsselstraat 39, Velp, 6882LB

Sorry, Instituut Puur! is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Lichaam

Reviews

4,3
20 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik heb 5 euro moeten bij betalen. Zij vond dat er gemodelleerd moest worden. Over het geld heeft ze het nooit gehad. Ze was ook niet al te vriendelijk, ze gaf mij het gevoel dat ze liever thuis was. Kan aan deze tijd van corona liggen maar je bent open dus zet je erover heen. Ga nooit meer terug naar deze salon.
Top!
Goede salon
Fijne behandeling en ze nam echt de tijd. Uitleg en advies gekregen en erna begon ze pas aan mijn wenkbrauwen. Ik kreeg ook nog wat testertjes mee. Vriendelijke vrouw, ik kom zeker terug!
Zeer professioneel advies gehad, dank je wel Heleen! IPL werd afgeraden, gekozen voor een andere behandeling.
Toon meer reviews...

Over

Instituut Puur!
IJsselstraat 39
6882LB Velp

Instituut Puur is gespecialiseerd in huidverbeterende en huidverjongende behandelingen. Heleen is schoonheidsspecialiste en haar passies liggen bij anti-aging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Er wordt gewerkt met producten van !QMS Medicosmetics. Verder bieden zij diverse lichaamsbehandelingen zoals bijvoorbeeld een afslankkuur met de BodySculptor, cryolipolyse behandelingen of voedingsadvies aan. Voor permanente ontharing door middel van IPL of elektrisch ontharen bent je hier ook aan het juiste adres. Instituut Puur is aangesloten bij de Vektis/ ANBOS, dat staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis. Deze ontharingsbehandelingen kunnen worden vergoed met verwijzing van de huisarts uit de aanvullende zorgverzekering.Het motto van deze salon is: samen werken naar een mooie gezonde huid.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:3017:00
WoWoensdag
09:3017:00
DoDonderdag
09:3017:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten