Hoogtij 49, Noordwijk, 2201WB
Dinsdag open: 09:30 - 18:00

Reviews

3,7
17 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
het was mijn eerste behandeling, ik ben er erg blij mee!
Super! Secuur en netjes! Happy
De 1e x werd de afspraak een half uur van te voren afgezegd. We hebben daarna een andere afspraak gemaakt. Het is een hele lieve vrouw en heel gastvrij! Maar ik vond de hygiëne matig. Zij heeft mijn wimpers gelift en ze zijn compleet verpest helaas…
Ik stond voor een dichte deur. Er werd niet op de bel gereageerd en de telefoon werd ook niet opgenomen. Achteraf ook niets meer gehoord van deze mevrouw, wat wel netjes was geweest. Eén keer eerder geweest en toen vond ik het huis en salon niet echt schoon/professioneel aan doen.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Aline
4.1
8 reviews

Behandelingen

Gezicht
Ontharen

Over

Ipanema Beauté
Hoogtij 49
2201WB Noordwijk

Ipanema Beauté is een beautysalon in Noordwijk met een specialisatie in waxen. Eigenaresse Aline is van oorsprong Braziliaanse en heeft vele jaren ervaring in de beautybranche. Deze heeft ze zowel in Nederland als in het buitenland opgedaan. Aline zal er alles aan doen om jou op je gemak te stellen en de behandeling volledig naar wens uit te voeren. Naast diverse waxbehandelingen kun je hier ook terecht voor wimperextensions en mooie visagie. Zo ben je direct klaar voor een avondje uit.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:3018:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt