Isabelle Hairsalon

4,7
12 reviews
Folkloreweg 52, Almere, 1326LA

Alle behandelingen

Reviews

4,7
12 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Mercedes was heel vriendelijk, zeer kundig en zorgvuldig. Op zaterdagavond heeft zij bij mij de extensions geplaatst, na eerst het haar en de extensions prachtig te hebben gekleurd
Ik ben zo blij, dat ik Isabelle Hairsalon gevonden hebt. Wat een enthousiaste en vriendelijke dame, met zoveel kennis, ze legt alles goed uit, communicatie is top, ze geeft goeie tips , ben zo tevreden met haar, dat ik nu nergens anders wil, dan alleen bij haar. Ik raad echt iedereen aan, kwaliteit top, vriendelijkheid top, wat willen we meer :)
Vriendelijke dame die goed naar je wensen luistert. Goed geknipt, ik ben tevreden!
Hele professionele behandeling. Mercedes is een expert op haarkleuring betreft en dat heeft ze laten zien. Neemt echt de tijd om het juiste resultaat te behalen, hoe lastig de vraag ook is. Ze is eerlijk qua advies en doet haar best je haar naar tevredenheid te krijgen en gezond te houden.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Mercedes

Behandelingen

Haar

Over

Isabelle Hairsalon
Folkloreweg 52
1326LA Almere

Team van Isabelle Hairsalon in Almere is gespecialiseerd in kleurcorrecties en kleurtrends. Dit betekent dat je bij deze kapsalon terechtkunt voor een professionele balayage, ombre, vibrant colors, babylights, en meer! Hiernaast kun je hier ook neerstrijken voor knap knip- en föhnwerk of een deep conditioning treatment. Het team gaat voor ‘the total picture’, dus een kapsel moet natuurlijk niet alleen goed zitten, maar het moet ook bij jouw persoonlijkheid passen, want wat bij je past, maakt jou mooi. Het gebruik van kwaliteitsproducten om je haar mooi glanzend en sterk te houden is dan ook vanzelfsprekend.

MaMaandag
10:0017:00
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0021:00
ZoZondag
12:0017:00
Producten gebruikt in deze salon
Keracare
Olaplex
Redken

Kappers in de buurt