Folkloreweg 52, Almere, 1326LA

Alle behandelingen

Reviews

4,1
15 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik ga maandag trouwen en keek er naar uit om mijn haar mooi te laten knippen. Ik had een afspraak maar ik stond voor een dichte deur. Telnr op de deur buiten gebruik. Ten via Treatwell was niet bereikbaar. Treatwell kreeg de kapsalon ook niet te pakken. Niks meer van gehoord. Niet chique.
Everything was very nice, thank you !
Na een lange lockdownperiode was mijn haar echt toe aan een goede verzorgingsbehandeling. Ik koos voor een olaplex behandeling en ik kwam bij Mercedes terecht. Wat een leuke vrouw! Een knusse, gezellige salon, waar je je heerlijk kan laten behandelen. Mercedes is prettig in de omgang, je kan er heerlijk mee kletsen en ze heeft veel informatie en tips me over het behandelen van je haar. Kortom, echt een aanrader!
Mercedes was heel vriendelijk, zeer kundig en zorgvuldig. Op zaterdagavond heeft zij bij mij de extensions geplaatst, na eerst het haar en de extensions prachtig te hebben gekleurd
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Isabelle
Kleurspecialist
4.0
7 reviews

Over

Isabelle Hair Salon is een kapsalon waarbij elke klant toegang heeft tot vele behandelingen van hoge kwaliteit. Naast het behandelen van je haar bieden we je een ware boetiekervaring met veel een-op-een contact en comfort.

Behandelingen

Haar

Portfolio

Over

Isabelle Hairsalon
Folkloreweg 52
1326LA Almere

Team van Isabelle Hairsalon in Almere is gespecialiseerd in kleurcorrecties en kleurtrends. Dit betekent dat je bij deze kapsalon terechtkunt voor een professionele balayage, ombre, vibrant colors, babylights, en meer! Hiernaast kun je hier ook neerstrijken voor knap knip- en föhnwerk of een deep conditioning treatment. Het team gaat voor ‘the total picture’, dus een kapsel moet natuurlijk niet alleen goed zitten, maar het moet ook bij jouw persoonlijkheid passen, want wat bij je past, maakt jou mooi. Het gebruik van kwaliteitsproducten om je haar mooi glanzend en sterk te houden is dan ook vanzelfsprekend.

MaMaandag
10:0017:00
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0021:00
ZoZondag
12:0017:00
Producten gebruikt in deze salon

Kappers in de buurt