Reviews

4,7
13 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Fijne natuurlijke producten, waar zelfs mijn zeer gevoelige huid heel goed op reageerde.
Ilse
9 dagen geleden
Al jaren tevreden klant. Een aanrader voor een ieder die op zoek is naar wat mi-time!
Alisha
2 maanden geleden
Van de week een volledig gezicht en massage behandeling gehad bij J'AdoreMi. Echt ontzettend van genoten, eigenaresse is een super leuke lieve vrouw, heel vakkundig en komt echt over dat ze liefde en passie voor haar werk heeft. Als je heerlijk wilt genieten en vakkundig behandeld wilt worden? Ben je zeker aan het goede adres bij J'AdoreMi. Ze hebben er een vaste klant bij! :)
Rachel Temming
2 maanden geleden
Veena is zeer professioneel en weet wat ze doet. Ik had last van mijn onderrug, na een behandeling voelde ik mij wat losser en de dag erna een stuk minder pijn!
Satish
2 maanden geleden
Wendy
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

J'AdoreMi Beauty & Release
G.T. Rietveldstraat 170A
1333LJ Almere

Bij de sfeervolle J'Adore Mi kun je terecht voor gezichtsbehandelingen en Ayurvedische massages. Eigenaresse Veena denkt bewust na over de gebruikte Ayurvedische kruiden, mineralenpoeders en merken. Alleen samengestelde ingrediënten die goed zijn voor jou, maar ook voor het milieu komen dus door de selectie heen. Je kunt hier ook doordeweeks in de avonduren terecht voor een behandeling voor het gezicht of lichaam: ideaal wanneer je doordeweeks na een drukke werkdag even behoefte hebt aan een boost voor lichaam en geest. Heb jezelf lief en werk toe naar diepere ontspanning op mentaal en fysiek niveau met de kracht van Ayurveda.

Maandag
20:0022:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
12:0021:00
Donderdag
20:0022:00
Vrijdag
20:0022:00
Zaterdag
10:0015:00
Zondag
12:0015:00

Schoonheidssalons in de buurt