Jamala Schoonheidsverzorging

Ringlaan 218, 6602EH Wijchen
4,5
8 reviews
Ringlaan 218, 6602EH Wijchen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,5
8 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
The salon was really nice and clean. The salon keeper was wonderful. Overall extremely comfortable and relaxing atmosphere. I was expecting a more traditional manicure, with some attention to cuticles and it really was just the application of the gel nails, which look gorgeous and have held up. I would go back knowing what it is, and I would recommend to friends and family to also go.
Sarah
2 maanden geleden
ik voelde mij niet erg welkom en had het gevoel dat het erg haastig is gedaan. ik heb mijn wenkbrauwen hier laten doen, maar ze heeft niet gevraagd hoe ik de vorm wilde hebben en heeft eigenlijk überhaupt niet echt tegen me gepraat. De behandeling zelf was een beetje pijnlijk en het resultaat was redelijk. al met al kom ik hier niet terug.
Anoniem
10 maanden geleden
Toon reactie salon...
Goed
Ana
één jaar geleden
Erna
één jaar geleden
Heerlijk verwend!
anoniem
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Jamala Schoonheidsverzorging
Ringlaan 218
6602EH Wijchen

Jamala Schoonheidsverzorging aan de Ringlaan in Wijchen is gericht op natuurlijke huidverjonging. Geen huid is hetzelfde en iedere behandeling is op maat gemaakt. Claudia is gespecialiseerd in het geven van huidverjongende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Ze werkt met het professionele huidverbeteringsmerk Dermalogica en Mineralogie; een 100% minerale make-up. Naast een goede gezichtsbehandeling kan je ook terecht voor bijvoorbeeld mooie make-up, nagelstyling en workshops.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
12:0021:00
VrVrijdag
09:0016:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt