Jani Hair & Beauty

Ridderstraat 11, 1811EX Alkmaar
4,6
15 reviews
Ridderstraat 11, 1811EX Alkmaar

Reviews

4,6
15 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Faye
2 jaar geleden
Dieuwertje
3 jaar geleden
Mijn boeking was niet goed doorgekomen, gelukkig had ik op die dag zelf gebeld en hebben we een nieuwe afspraak ingepland. Bij aankomst begon ze over mijn ingeplande afspraak via Treatwell, dat het niet goed was gegaan. Fijn dat ze dit onthouden heeft! Ze heeft mijn haar geknipt naar een foto die ik meebracht en aangepast naar mijn wensen. Ik ben erg tevreden!
Angela
3 jaar geleden
Anoniem
3 jaar geleden
Zeer vriendelijk geholpen, fijne persoonlijke benadering, en er werd goed gekeken naar wat ik wilde en wat bij mij past. Ik ben met een blij gevoel de deur uit gestapt, en ik kom zeker terug!
tamara
3 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Jani Hair & Beauty
Ridderstraat 11
1811EX Alkmaar

In salon Jani Hair & Beauty kun je genieten van ontspannende en huidverbeterende gezicht- en lichaamsbehandelingen. Met de hoog geconcentreerde producten van Comfort Zone wordt jouw verwenceremonie compleet gemaakt. Dit product is gebaseerd op vijf elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water. Zodoende ontstaat er een balans tussen lichaam en geest. Door de warme sfeer, de rustige klanken en de professionele aandacht zul je je al snel overgeven aan de ontspanning waar jouw lichaam om vraagt.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0017:30
VrVrijdag
08:0017:30
ZaZaterdag
08:0016:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Kappers in de buurt