Reviews

4,7
15 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Faye
8 maanden geleden
Dieuwertje
één jaar geleden
Mijn boeking was niet goed doorgekomen, gelukkig had ik op die dag zelf gebeld en hebben we een nieuwe afspraak ingepland. Bij aankomst begon ze over mijn ingeplande afspraak via Treatwell, dat het niet goed was gegaan. Fijn dat ze dit onthouden heeft! Ze heeft mijn haar geknipt naar een foto die ik meebracht en aangepast naar mijn wensen. Ik ben erg tevreden!
Angela
één jaar geleden
Anoniem
2 jaar geleden
Zeer vriendelijk geholpen, fijne persoonlijke benadering, en er werd goed gekeken naar wat ik wilde en wat bij mij past. Ik ben met een blij gevoel de deur uit gestapt, en ik kom zeker terug!
tamara
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Jani Hair & Beauty
Ridderstraat 11
1811EX Alkmaar

In salon Jani Hair & Beauty kun je genieten van ontspannende en huidverbeterende gezicht- en lichaamsbehandelingen. Met de hoog geconcentreerde producten van Comfort Zone wordt jouw verwenceremonie compleet gemaakt. Dit product is gebaseerd op vijf elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water. Zodoende ontstaat er een balans tussen lichaam en geest. Door de warme sfeer, de rustige klanken en de professionele aandacht zul je je al snel overgeven aan de ontspanning waar jouw lichaam om vraagt.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0017:30
Woensdag
09:0017:30
Donderdag
09:0017:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt