Reviews

4,1
13 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Uiteindelijk een superervaring! Vond t wel eng eerst omdat ik eigenlijk mijn ogen dicht moest houden. Maar daar heeft Jasmijn me keurig bij geholpen. Ik kom zeker terug!
Sabrina
4 dagen geleden
ik kwam daar aan. ik had nergens gelezen dat het in huis was. we kwamen binnen en moesten onze schoenen uit doen. hierna gingen we naar boven de kamer was veel te klein voor goeie behandeling je moet niet te erg claustrofobie hebben wat dan voel je je hier echt niet fijn. de behandeling zelf was wel goed. al was het dagen daarna nog rood wat niet hoort
Anoniem
24 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Gisteren samen met een vriendin onze wenkbrauwen laten harsen bij aankomst was er niemand thuis uiteindelijk kwam er een vrouw haastig uit een auto die de eigenaar bleek te zijn van Jasmijn’s beauty. Bij binnenkomst moesten wij onze schoenen uit doen om naar boven te mogen gaan, waar vervolgens een klein kamertje was ingericht als salon. Hier was amper plaats voor 3 personen! Wenkbrauwen zijn netjes gedaan maar bij de muziek die er op stond leek het net alsof je in een disco was.. geen optie om te pinnen en met trap lopen moet je geen problemen hebben. Vervolgens werden we snel naar de deur gewezen omdat er nog een andere klant zou komen.
Anoniem
25 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Jasmijn is heel lief en gezellig. Je merkt dat ze het echt leuk vindt om te doen. Ook neemt ze de tijd en besteed ze genoeg aandacht aan je. Haar salon is bij haar thuis. Ik ga zeker nog een keer langs!
Ruby
25 dagen geleden
heerlijke massage gehad ! Zeker voor herhaling vatbaar.
Evelien Heres
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Jasmijn's Beauty
Retiefstraat 37
2571PS Den Haag

Bij Jasmijn’s Beauty in Den Haag kun je jezelf even helemaal in de watten laten leggen door eigenaresse Jasmijn. Je kunt bij haar terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen, visagie, ontspannende massages, verzorgende manicures en pedicures en een goede harsbeurt. Boek jouw verwenmomentje bij Jasmijn gewoon na werktijd, want de salon is doordeweeks tot 21.30 uur geopend.

Maandag
18:0021:30
Dinsdag
18:0021:30
Woensdag
18:0021:30
Donderdag
18:0021:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
11:0017:00
Zondag
11:0017:00

Schoonheidssalons in de buurt