Jasmin Fara

5,0
163 reviews
(in het pand van Train More - deurbel Regus), Singel 250, Amsterdam, 1016AB
Vandaag open: 07:00 - 21:00

Alle behandelingen

Reviews

5,0
163 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Jasmin zorgt allereerst dat je je op je gemak voelt. Héél prettig !
Fijn intake gesprek + proef patch gehad. Legde veel uit over het hele proces en hoe het bedrijf in elkaar zat. Voelde mij erg op mij gemak en Jasmin nam de volgende dag nog contact op over hoe het verder ging. Kom hier zeker terug!
Jasmin is een hele fijne vrouw. Ze zorgt ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt, ze voelt echt met je mee en stemt alles af op jou (de behandeling, maar ook de sfeer, de begeleiding etc.) Dat maakt de behandelingen veilig en prettig om te ontvangen, ook al is het gebeid van behandeling kwetsbaar en pijnlijk. Ook werkt ze heel grondig en hygienisch. Ik ben heel blij dat ik het ontharen bij haar mag ondergaan!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Jasmin
Founder
5.0
109 reviews

Over

Op zoek naar een huidspecialist in ontharing en huidverzorging? Dan ben je bij Jasmin Fara aan het juiste adres. Jasmin heeft in haar verleden alles meegemaakt wat er mee te maken valt op het gebied van huidproblematiek. Door de jaren heen heeft zij zich gespecialiseerd en in combinatie met de meest bekroonde Duitse medische laser machine zorgt zij voor verbluffende resultaten. Zij start met een vrijblijvend intake gesprek plus gratis proefbehandeling. Als u daarna besluit uw traject te starten wordt er een persoonlijk plan opgesteld tot het gewenste resultaat is bereikt. Jasmin werkt alleen waardoor ze de lijn heel kort houdt met haar cliënten tijdens het behandelen, zij verstaat haar vak, en zal dan ook heel eerlijk aangeven welke resultaten wel of niet haalbaar zijn. Naast dit persoonlijke aspect is de salon zeer hygiënisch en op een toplocatie in hartje Amsterdam. Kortom een fijne plek met gegarandeerde tevredenheid kwaliteit.

Behandelingen

Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Jasmin

Vakkundig17
Deskundig16
Professioneel9
Zorgzaam9

Voorzieningen

Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Kindvriendelijk
LGBTQIA+ vriendelijk
Airconditioning
Product
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Lokale producten
Biologische producten

Over

Jasmin Fara
(in het pand van Train More - deurbel Regus)
Singel 250
1016AB Amsterdam

Jasmin Fara op de Singel in Amsterdam, is een salon die volledig gespecialiseerd is in laser behandelingen.
Of het nu gaat om huidverbetering of ontharing, hier werken ze alleen met de beste en meest moderne technieken. De salon maakt gebruik van een Diode laser, een veilige en effectieve manier voor welke behandeling dan ook. Uiteraard is de hygiëne hier tip top in orde en daarnaast staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Je zult hier altijd door dezelfde specialist worden geholpen, en deze neemt altijd alle tijd voor je om te zorgen dat jij je volledig op je gemak voelt en tevreden de salon verlaat.

MaMaandag
07:0021:00
DiDinsdag
07:0021:00
WoWoensdag
07:0021:00
DoDonderdag
07:0021:00
VrVrijdag
07:0021:00
ZaZaterdag
08:0018:00
ZoZondag
08:0018:00
Salonawards
Top Rated 2021Top Rated 2020

Huidklinieken in de buurt