JDO Salon Reviews

August Allebéplein 1076, Amsterdam

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,9
42 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik heb mijn haar laten knippen door Liz. Het heeft nog nooit zo goed in model gezeten. Ik ben er super blij mee. Daarnaast is het een toffe zaak met fijne producten van Authentic Beauty Concept. :)
Toon reactie salon...
Lieve Juliette, Bedankt voor het knippen van mijn haar. Het zit echt goed en lijkt ook veel voller. Jaren geleden maakte jij mij mooi op mn bruiloft. Mijn haar en make-up zaten toen prachtig! Helaas kon ik me niet door je laten knippen of kleuren, je had geen salon maar was internationaal bezig carrière te maken. Nu het eindelijk wel kan, heb je me dus niet teleurgesteld. Ik ben erg blij en kom zeker terug. Ook de shampoo rook heerlijk en het wassen was top! Groetjes Marlies
Toon reactie salon...
This was the first time I cut my hair in the Netherlands and I couldn't be happier with the experience. Liz made me feel super comfortable and in good hands. Not only exceptionally attended all my requests but also suggested what things I could make to my hair to look curlier and healthier. I would definitely come back to JD saloon and I would recommend to anyone.
Toon reactie salon...
On line een afspraak gemaakt bij de pas geopende JDO Salon in Amsterdam West. Ik had een afspraak met haarstylist Liz voor een knipbeurt. Na een heerlijke hoofdmassage tijdens het haarwassen plaats genomen in een van de stoelen. Na doorgenomen te hebben wat mijn wensen waren werd ik zeer professioneel en plezierig geholpen en was ik uiterst tevreden met het eindresultaat. Omdat het de eerste keer was dat ik de salon bezocht mocht ik een mini haarproduct uitkiezen van Authentic.
Toon reactie salon...
Wat een mooie en fijne plek om te zitten en geknipt te worden. Ik werd geknipt door Liz en voelde me heel erg op mijn gemak :) de sfeer is relaxed en ongedwongen en ze heeft precies het kapsel geknipt wat ik al lang wilde, maar bij andere kappers steeds niet goed uitpakte.. Super gelukkig mee dus!
Toon reactie salon...
1
67
8
9