Reviews

4,5
607 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
vlot snel en effectief
john
10 uur geleden
Jan
3 dagen geleden
Als eerste: mijn haar is prima geknipt. De dode puntjes moesten eraf en dat is prima gegaan. Ik had een afspraak maar moest 25 minuten wachten. Zonder een kopje koffie ofzo. De 2 dames hadden t erg druk dus dat was ok. Tijdens het haren wassen moest de kapster 2 keer de telefoon opnemen. Tijdens het knippen moest ik op een soort barkruk zitten ivm "lang haar". Nog nooit eerder mee gemaakt. En mijn haar is niet zo lang (10 cm over mijn schouders) maar de barkruk zat niet goed. De kapster had t druk dus was wat kortaf. Dat begrijp ik nog wel, zou ik ook hebben. Maar ze was ook negatief over mijn huidige kapsel. "Het is hier langer dan achter" of "De achterkant is helemaal afgebroken". En ook zonder tips over shampoo of een maskertje: wat moet ik dan met die info? Die opmerkingen waren oprecht niet professioneel en zorgde voor deze minder goede review. Het wachten, de onderbrekingen: dat is nog te negeren als je behandeling dan wel goed is. Ik heb langer gewacht dan met mijn haar bezig was. En ben weggestuurd zonder producten in mijn haar terwijl in de behandeling toch ook echt "stylen" staat. Jammer!
Anoniem
3 dagen geleden
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Helaas was het personeel met veel verschillende personen tegelijk bezig waardoor ik vaak tussendoor moest wachten.
-
3 dagen geleden
Zoals altijd: dik tevreden over behandeling, resultaat, gemoedelijke sfeer in de kapsalon, deskundigheid van personeel en hun adviezen. Ook gastvrijheid, onbeperkt alle soorten koffie/ thee, enz. Topkappers!
M
4 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Jeanabelle Hair & Fashion
Koestraat 15
3811HK Amersfoort

In de Stadskern van Amersfoort vind je Jeanabelle Hair & Fashion, de plek waar het beste van twee werelden samenkomt. Trendy mode en kwalitatieve knipkunst. Jeanetta maakt van haar passie haar werk en verblijdt bezoekers met haar vakkundigheid. Haar moderne salon heeft een strak en kleurrijk interieur, waarin hoogwaardige knipbeurten resulteren in een frisse coupe. Ze volgt de hipste modetrends en alle nieuwe ontwikkelingen omtrent het kappersvak. Deze unieke samenstelling maakt Jeanabelle Hair & Fashion de ideale salon in een eigenzinnig jasje.

Maandag
11:3017:00
Dinsdag
09:3018:00
Woensdag
09:3018:00
Donderdag
09:3021:00
Vrijdag
09:3018:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt