Geke kappers

Zuidsingel 68, 3811HD Amersfoort
4,6
129 reviews
Zuidsingel 68, 3811HD Amersfoort

Reviews

4,6
129 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Al jaren op zoek naar een kapper die mijn krullen begrijpt en nu voor het eerst naar Geke. Mijn haar heeft sinds lange tijd niet zo goed gezeten! Ze nemen hier de tijd voor je en besteden zoveel aandacht aan je haar :) ik denk dat ik eindelijk mijn kapsalon heb gevonden.
Lois
13 dagen geleden
Prima bezoek, treatwell boeking nog aanpassen zodat de medewerker per dag wordt aangepast en daarmee op naam van werkende medewerker een afspraak kan worden ingepland.
Anoniem
één maand geleden
Dank je wel Bo! Ik ben erg blij met mijn nieuwe krullen. Draag mijn haar weer los ipv vast. Tot de volgende keer.
Natasja
één maand geleden
Ben prima geholpen bij Geke kappers. Aangezien ik bij het boeken op de website bij "voorkeur kapper" op de website alleen Geke kon aanklikken liet ik mij verassen door wie ik geknipt zou worden. De eerste keer was dat nl bij Anne en beviel mij prima. Nu knipte Bo mij en ben wederom heel tevreden.Vroeg me wel af of er bewust geen keuze voor kapper gemaakt kan worden?
Anoniem
één maand geleden
Goed geknipt en zeker waar voor je geld. Een kapsalon die weet hoe ze met krullend haar om moeten gaan.
Anoniem
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Geke kappers
Zuidsingel 68
3811HD Amersfoort

Geke Kappers bevindt zich in het oude sfeervolle gedeelte in de binnenstad van Amersfoort. Het is een stijlvolle salon met zeer comfortabele wasstoelen. Eigenaresse Geke is een uitstekend allround kapster gespecialiseerd in krullend haar. Geke weet hoe lastig het is om krullend haar goed te knippen en heeft een techniek ontwikkeld om elk soort krullend haar op de beste manier te knippen. Verwen jezelf bijvoorbeeld met een truffel-hotstone-behandeling. Truffelshampoo is geschikt voor elk haartype en je hoofdhuid wordt heerlijk verwend met kleine warme stenen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Kappers in de buurt