Reviews

4,7
60 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Acrylnagels laten opvullen en lakken. Rustige omgeving, handige openingsuren, fijne dame, werkt snel en efficiënt en heeft helemaal naar mijn wens de nagels ook mooi kort gehouden. Dat kunnen niet alle nagelstylistes! Kom zeker terug.
Saskia De Witte
23 dagen geleden
Wat een fijne ervaring voor een eerste manicure! Jen neemt echt de tijd voor je, geeft je uitstekend advies en verteld ook wat ze aan het doen is. Ze laat je niet de deur uitgaan tot je tevreden bent. Zeker iemand die passie voor haar werkt heeft, dat zie je ook terug in het resultaat!
Nikita Baldew
2 maanden geleden
Jenny was mijn redder in nood! Ik had verkeerd geplaatste nagels die pijn deden. Met veel geduld heeft zij de nagels verwijderd. De volgende keer ga ik absoluut naar haar om de nagels te laten plaatsen.
Anoniem
2 maanden geleden
Zeer vriendelijk en warm ontvangst Geeft goed advies
Lorraine Jonker
2 maanden geleden
Anoniem
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

JennyLee Nails
De Savornin Lohmanplein 7
2566AA Den Haag

Aan De Savornin Lohmanplein in Den Haag is Jenny Lee’s Collective gevestigd. Jennifer is gespecialiseerd in het zetten van gel- of acrylnagels. In haar gezellige salon staat persoonlijke aandacht centraal. Ze luistert goed naar je wensen, zodat ze jou de unieke nagels kan geven waar je van droomt. Deze salon is gevestigd in Health Spa.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:0022:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0022:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt