JenZen Massage

4,8
74 reviews
Groene Hilledijk 242A, Rotterdam Zuid
Open Vandaag: 11:30 - 23:00

Gevonden resultaten

Niet wat je zocht?

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
74 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Enjoyed it very much!
Jenny is een hele lieve vrouw. Ik werd vriendelijk ontvangen en de sfeer in de salon was heel rustgevend. Ik kom zeker terug, want de manier waarop ik gemasseerd werd was uitermate professioneel.
Relaxed binnenkomen was al een heerlijke start. Totaal geen haast. Stevige sportmassage gehad en veel aandacht aan wat ik heb aangegeven. Zeker de moeite waard om te gaan en ik heb mijn volgende al geboekt.
heerlijke massage en ontspanning, heerlijk kopje thee om bij te komen daarna, fijne sfeer
De salon was erg mooi, werd heel vriendelijk ontvangen door Jen. De ontspanningsmassage was goed, kreeg het wel af en toe koud omdat de ruimte niet echt was verwarmd. Jen was heel vriendelijk en professioneel.
Toon meer reviews...

Over

JenZen Massage
Groene Hilledijk 242A
Rotterdam Zuid

Sfeer in de salon: Rustgevende sfeer. Bij JenZen Massage Salon streven we naar een veilige en rustgevende omgeving voor iedereen.

Merken producten: Ontspanning massage Nek - schouder - rug massage Sport Massage Aroma touch massage Hot stone therapy Zwangerschap massage Voet massage Dry cupping massage.

Het team: Eigenaresse Jenny heeft jaren ervaring in massages en lichaamsbehandelingen. Ze is zeer professioneel en gepassioneerd in haar werk.

Gespecialiseerd in: Ervaar Rust en Genezing bij JenZen Massage Salon! Laat u onderdompelen in ultieme ontspanning en verjonging met ons voortreffelijke assortiment aan Filipijnse massages bij JenZen Massage Salon. Onze oase van sereniteit nodigt u uit om op een reis van welzijn te gaan, waarbij oude tradities en moderne luxe harmonieus samenkomen. Eeuwenoude Tradities, Moderne Verjonging JenZen Massage Salon slaat de brug tussen traditie en hedendaags comfort. Onze therapeuten, die vertrouwd zijn met de technieken die van generatie op generatie zijn doorgegeven, vermengen deze met moderne expertise, zodat u niet alleen kunt genieten van de rijke erfenis van Filipijnse genezing, maar ook de voordelen ervaart van ontspanning op het snijvlak van de technologie.

Dichtsbijzijnde openbaar verover: JenZen Massage Salon is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer, onze salon ligt tussen de tram halte Randweg & Sandelingenplein. U bent er in slecht 5 minuten.

Extra's: Een massagepraktijk gespecialiseerd in Filipijnse massagetechnieken met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl.

MaMaandag
11:3023:00
DiDinsdag
11:3023:00
WoWoensdag
11:3023:00
DoDonderdag
11:3023:00
VrVrijdag
11:3023:00
ZaZaterdag
11:3023:00
ZoZondag
11:3023:00

Massagesalons in de buurt