Jezelf bij Marijke

Waterbieslaan 24, 3452AP Vleuten
5,0
15 reviews
Waterbieslaan 24, 3452AP Vleuten
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Reviews

5,0
15 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
De salon en omgeving: een ontspannende sfeer, veel kaarsjes stonden aan en leuk muziek, alles ziet er netjes, ordelijk, opgeruimd en schoon uit, comfortabele stoel met dekentje, alles top! Ik vind Marijke erg fijn, ze legt goed uit bij elke stap/handeling wat er precies gebeurd en wat ze bij je doet. Het is voor mij nieuwe interessante informatie en je wordt er zo persoonlijk bij betrokken. Wat ik ook erg waardeer is de manier van werken, ze is voorzichtig, doet niks te haastig, ik merk passie en professionaliteit. Een erg vriendelijke, sociale en lieve vrouw. Het resultaat van de wimperlifting is heel mooi geworden. Ik blijf hier zeker terugkomen =D
M
2 maanden geleden
anastasia
4 maanden geleden
Marijke was very kind and well experienced! The treatment was very nice and the same as is described on the site. Products and Marijke's technique were very effective for a deep cleansing. I totally recommend it!
Anastasia
4 maanden geleden
Paula
5 maanden geleden
Ik heb een heerlijke gezichtsbehandeling gehad. Echt een aanrader! Lekkere producten, aardige vrouw, mooie salon, ze nam uitgebreid te tijd en ik kreeg een lekker kopje thee op het einde.
Janneke
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Jezelf bij Marijke
Waterbieslaan 24
3452AP Vleuten

Bij schoonheidssalon Jezelf bij Marijke in Vleuten kun je terecht voor diverse professionele gezichtsbehandelingen, massages en ontharen. Bij deze salon aan huis gaat het vooral om een uniek verwenmoment en kan elke behandeling worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen, waarbij je ook details zoals muziek en geur kunt kiezen. Om die beleving te kunnen garanderen voert de eigenaresse eerst een gratis huidanalyse uit en werkt ze enkel met kwaliteitsproducten. Marijke creëert een warme sfeer waarbij je na een behandeling uitgerust, met een grote glimlach en een stralende huid naar huis gaat.

Maandag
21:0023:00
Dinsdag
09:3011:30
Woensdag
09:3023:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:3011:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt