JM Beauty Salon

Haspelweg 1, 7036AM Loerbeek
3,3
3 reviews
Haspelweg 1, 7036AM Loerbeek

Alle behandelingen

Reviews

3,3
3 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Nagels zeer slecht en onprofessioneel gedaan. Heb mijn nagels ergens anders opnieuw moeten laten doen! Geen goede apparatuur. Zeer amateuristisch.
Colette Velthuis
één jaar geleden
Toon reactie salon...
Ik liep binnen in een sfeervolle salon met brandende kaarsen. Ik was al bekend met JM beauty salon vanwege de wimperextensions en schoonheidsbehandelingen, maar dit keer kwam ik voor de nieuwe BioOxy Infusion behandeling. Welke mij uitstekend is bevallen er werden foto's vooraf genomen en na de behandeling het resultaat was direct zichtbaar, ik gebruik nu al een tijdje ook de producten van Monduniq wie betaalbaar zijn met een goed resultaat. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!
één jaar geleden
Binnenkomen in een gezellige, schone en professionele salon die luxe uitstraalt en de klant een heerlijke beleving geeft! Even quality time voor jezelf. Overal is aan gedacht: kaarsjes, bloemen, een heerlijke deken, de keus voor wel of geen muziek. Genieten dus! Ik was al bekend met de wimperextensions bij JM Beauty Salon en ook de gezichtsbehandeling is heerlijk. Dit keer heb ik de zuurstofbehandeling uitgeprobeerd, wat een hele ervaring is! De productlijn is luxe en ruikt heerlijk. Het zuurstofapparaat geeft je een fris gevoel op de huid en zorgt voor minder diepe lijnen, bijvoorbeeld lachrimpels. Na de eerste behandeling is er al resultaat zichtbaar! En de huid voelt heerlijk aan. Niet branderig of trekkerig. Zeker de moeite waard om een keer te proberen!
2 jaar geleden

Over

JM Beauty Salon
Haspelweg 1
7036AM Loerbeek

JM Beauty Salon is een sfeervolle en rustige salon gevestigd aan de Haspelweg in Loerbeek. Ze zijn hier gespecialiseerd in BioOxy infusionbehandelingen die rimpels, acne en couperose verminderen. Maar ook ben je hier aan het juiste adres voor een hele reeks aan andere fijne facials, mooie wimperextensions, gelnagels, uitgebreide manicures en wimper- en wenkbrauwbehandelingen. Ze werken hier met het beautymerk Monduniq, waarvoor ze voor elk huidtype een speciale lijn hebben.

Maandag
18:0022:00
Dinsdag
09:0022:00
Woensdag
09:0020:00
Donderdag
09:0022:00
Vrijdag
09:0020:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt