Joane huidverbetering en medisch pedicure Reviews

Petuniadal 5, Leiden

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,8
346 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
In deze superdrukke maand, met veel stress, was de behandeling bij Joanne een verademing. In alle rust, met een fijn, zacht muziekje op de achtergrond, onderging ik een weldadige behandeling. Toen ik vertrok was ik 'als nieuw'! Hanna
Pedicure behandeling gedaan bij Joane. Zeer goede behandeling! Ik werd verwacht, Joane had de stoel voorbereid met een bloem als welkom op de stoel. Er was zacht ontspannende muziek met lichte lavendel geur en een kaars. Fijne sfeer. Warmte in de onderrug, Joane was heel professioneel, attent en aardig. Gaf uitstekend advies en beantwoordde al mijn vragen. Echt een aanrader!
Joanne is zeer deskundig, is vriendelijk en wil het beste voor je. Ik heb nog wel eens problemen met mijn voeten - zij denkt actief mee wat ik er aan kan doen. Ik zou haar iedereen aanraden!
Altijd fijn om bij Joane te komen. Ze heeft veel beschikbaarheid waardoor je last minute terecht kunt. Je krijgt een zorgvuldige en goede behandeling. Joane kijkt verder dan de behandeling waarvoor je komt en houdt rekening met je wensen.
Wederom een goede ervaring met de huidbehandeling en extra treatments door Joan. Ik kom zeker terug.
1
2
34
57