Reviews

4,3
64 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Susanne
6 dagen geleden
De kapster denkt met je mee en neemt de tijd. Jammer dat ik geen koffie kreeg aangeboden, de andere klanten wel. Sfeer is best ons kent ons, op zich prima. Wat ik echt niet vond kunnen was dat er onverwacht extra kosten werden berekend. Ik had vooraf betaald en niet kunnen weten wat er precies bij hoorde, en wat niet. Redelijk tevreden met eindresultaat maar ik kom hierdoor niet meer terug. Erg duur voor een gemiddelde kwaliteit kapsalon.
Leonie Huijs-Oosterwijk
20 dagen geleden
Anoniem
één maand geleden
Anoniem
2 maanden geleden
Vanochtend ben ik heel goed geholpen door Monique. Het was mijn eerste keer in deze zaak. Iedereen was erg vriendelijk en behulpzaam. Er werd de tijd genomen om naar je wensen te luisteren en vervolgens uitgelegd hoe er geknipt zou gaan worden. Goede adviezen gekregen mbt de haarverzorging tussen kappersbezoekjes door.
Claudia Donkersloot
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

John Bertine Centrum
Augustijnenstraat 1
6511KD Nijmegen

Op zoek naar een kapper in Nijmegen? John Bertine haarstylisten is al sinds 1957 een begrip in Nijmegen en omstreken. In deze vestiging, gelegen midden in het centrum, staat een professioneel team klaar om jou haar in het juiste model te knippen. De fijne producten van Sebastian en Wella zorgen voor een optimale styling en een geweldige finishing touch.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0017:30
Woensdag
09:0017:30
Donderdag
09:0017:30
Vrijdag
09:0017:30
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt