Reviews

4,9
16 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Anoniem
2 maanden geleden
Reeds meerdere malen bij Mirjam geweest. Ze verstaat haar vak en is uiterst professioneel. Kundig & serieus, tegelijkertijd heerlijk ontspannen. Ze neemt alle tijd voor je. Prachtige salon. Ook onze (tiener) dochter geniet van de behandelingen. Als tiener kan ze wel wat rust gebruiken in haar drukke leventje. Mirjam zorgt daarvoor. We komen graag gauw en veelvuldig terug.
ilona witzenhausen
4 maanden geleden
Ik heb een super heerlijke ontspannende voetreflexmassage gehad van Mirjam. Het gaf me gelijk meer energie. Echt een aanrader en ik ga zeker weer!
Silvana Ritman-Lazzeri
5 maanden geleden
Prettige behandeling, lieve vrouw met veel passie & kennis geholpen!
Anoniem
6 maanden geleden
Heb een heerlijke voetreflexmassage gehad. In een hele mooie rustige ruimte. Heb er enorm van genoten. Kwam met een druk hoofd binnen en ging na een uur weer helemaal ontspannen naar huis. Kom zeker nog een keer.
Noa Heertje
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

&Joy Voetreflex
Cornelis Anthoniszstraat 46 h
1071VW Amsterdam

Stap binnen in een oase van rust. &Joy Voetreflex is gevestigd in Amsterdam–Zuid. Het is de perfecte plek om heerlijk te ontspannen. Mirjam is opgeleid om de behandelingen af te stemmen op wat jouw lichaam nodig heeft. Kies voor een fijne Voetreflexmassage of de Aroma Stress Relief Massage. Ook voor kinderen en tieners is dit de perfecte plek om lichaam en geest van nieuwe energie te voorzien.

Maandag
14:0022:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:0018:00
Vrijdag
14:0018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt