Reviews

4,9
17 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Hele prettige serene omgeving, behandeling overtrof mijn verwachtingen; super heerlijk en ontspannend. Mirjam weet wat ze doet en met overgave. Aan iedereen aan te raden!
Emilie
2 maanden geleden
Anoniem
6 maanden geleden
Reeds meerdere malen bij Mirjam geweest. Ze verstaat haar vak en is uiterst professioneel. Kundig & serieus, tegelijkertijd heerlijk ontspannen. Ze neemt alle tijd voor je. Prachtige salon. Ook onze (tiener) dochter geniet van de behandelingen. Als tiener kan ze wel wat rust gebruiken in haar drukke leventje. Mirjam zorgt daarvoor. We komen graag gauw en veelvuldig terug.
ilona
8 maanden geleden
Ik heb een super heerlijke ontspannende voetreflexmassage gehad van Mirjam. Het gaf me gelijk meer energie. Echt een aanrader en ik ga zeker weer!
Silvana
9 maanden geleden
Prettige behandeling, lieve vrouw met veel passie & kennis geholpen!
Anoniem
10 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

&Joy Voetreflex
Cornelis Anthoniszstraat 46 h
1071VW Amsterdam

Stap binnen in een oase van rust. &Joy Voetreflex is gevestigd in Amsterdam–Zuid. Het is de perfecte plek om heerlijk te ontspannen. Mirjam is opgeleid om de behandelingen af te stemmen op wat jouw lichaam nodig heeft. Kies voor een fijne Voetreflexmassage of de Aroma Stress Relief Massage. Ook voor kinderen en tieners is dit de perfecte plek om lichaam en geest van nieuwe energie te voorzien.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
14:0021:00
Woensdag
14:0019:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt