JoyRo Cosmetics

Proveniersplein 5, 3033EB Rotterdam
4,8
169 reviews
Proveniersplein 5, 3033EB Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Massage

Reviews

4,8
169 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Mijn eerste behandeling bij JoyRo Cosmetics als zeer prettig ervaren. Professionele aanpak en vooral heel hygiënisch wat voor mij echt heel belangrijk is. Geen rigoureuze ingrepen waarbij aan het einde van de behandeling je voeten soms zo gevoelig kunnen aanvoelen. Kreeg ook voor het eerst te horen tijdens de behandeling dat ik platvoeten heb.Dit bleek achteraf een belangrijke constatering mbt de klachten aan mijn knieën en mijn rug ( bezoek aan de huisarts) . Aan de hand van speciaal op maat gemaakte zolen zal de positie van mijn voeten gecorrigeerd worden waardoor een groot gedeelte van de pijn zal afnemen. Niet alleen vertrokken met mooi verzorgde voetjes maar waarschijnlijk door haar constatering ook met minder pijn. Ik kom er zeker terug voor mijn vervolg behandeling. Toppertje !!!
Anoniem
één dag geleden
Warm welkom, open en zeer professioneel. Ook in het geven van advies over eventuele te nemen voorzorgsmaatregelen en verdere verzorging. Ik kom hier zeker terug mocht dit nodig zijn in de toekomst!
Chantal
6 dagen geleden
Ruby legt alles goed uit en ik voelde me helemaal op me gemak!
Jennifer
7 dagen geleden
Super!
Rianne
11 dagen geleden
Afgelopen maandag mijn gezicht laten ontharen met suikerwax. Echt perfect! Nergens last van gehad, geen puistjes, roodheid of bultjes. Ruby is heel vriendelijk en zeer deskundig. Ik ga zeker terug!
Anoniem
20 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

JoyRo Cosmetics
Proveniersplein 5
3033EB Rotterdam

Bij JoyRo Cosmetics aan het Proveniersplein in Rotterdam kom je niet alleen voor een beautybehandeling, maar ook voor ontspanning en verwenning. Je kunt hier terecht voor suikerontharingen waarbij gebruikt wordt gemaakt van 100% natuurlijke suikerpasta. Daarnaast geeft eigenaresse Ruby fijne pedicures en voetreflexmassage. Ruby is ervaringsdeskundige en aangesloten bij ProVoet en ProCert. Zij werkt erg nauwkeurig zodat de kwaliteit van de behandelingen hoog is en blijft. Je zult de salon dan ook niet verlaten totdat jij tevreden bent met het resultaat.

MaMaandag
10:0017:00
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0017:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
11:0016:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018

Schoonheidssalons in de buurt