Just Be-You-Ty

5,0
470 reviews
Graafseweg 68, 's-Hertogenbosch, 5213AL
Open Morgen: 12:00 - 20:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

5,0
470 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Altijd tevreden bij jullie !
Zeer super goed ook met uitleg, heb zelf van genoten bedankt Ink dit had net nodig 👍
Zeer te vreden over het resultaat van mijn wenkbrauwen Vriendelijk personeel Mooie salon Hygiënisch Ik kom hier zeker nog terug
Heerlijk gezellig en deskundig!
Goede behandeling, mooie ruimte, vriendelijke bediening
Toon meer reviews...

Over

Just Be-You-Ty
Graafseweg 68
5213AL 's-Hertogenbosch

Wij hebben een schone chique salon. Maar het belangrijkste vinden wij dat het gezellig is. Staan altijd open voor een gezellig praatje, een kopje koffie of thee en we nemen uitgebreid de tijd voor iedereen. De wensen van een klant staan voorop en we zullen er alles aan doen om onze klanten tevreden de deur uit te laten gaan!

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Bushalte Kapelaan Koopmansplein ligt op nog geen 10 minuten loopafstand van de salon.

Het team: We werken met 3 meiden in de zaak waaronder ikzelf, de eigenaresse (Jikke). Ik ben in april 2014 gestart met mijn eigen salon. Deze salon was aan huis. Daarna ben ik me gaan vestigen in een gezondheidscentrum in Den Bosch. Vanwege uitbreiding heb ik nu een prachtig plekje gevonden aan de Graafseweg! Daarbij ben ik allround schoonheidsspecialiste en pedicure. Ik kan alles wat er aangeboden wordt in de salon. Dan hebben we Steffie, die werkt nu bijna 2 jaar bij ons en zij is al meer dan 10 jaar pedicure. Ook geeft ze manicure behandelingen. Alles op het gebied van hand en voet verzorging! En Indy is onze nieuwste aanwinst. Indy is nog jong en erg leergierig. Ze heeft net haar diploma gehaald en is alround schoonheidsspecialiste en pedicure. Ze is een pietje precies en werkt echt super netjes! Zij kan net als Jikke alle behandelingen geven die we aanbieden.

Gespecialiseerd in: Gezichtsbehandelingen, Ipl ontharen, Tc cryo

Merken en producten: YON-KA, O.P.I, Medcos, Tc cryo

Extra’s: Gratis parkeren voor de deur, aan de rand van het centrum, gratis koffie en thee, goedkoopste in IPL.

MaMaandag
12:0020:00
DiDinsdag
09:3020:00
WoWoensdag
09:3020:00
DoDonderdag
12:0020:00
VrVrijdag
09:3017:00
ZaZaterdag
09:3017:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Just Be-You-Ty

Just Be-You-Ty is geopend maandag, donderdag van 12:00 tot 20:00, dinsdag en woensdag van 09:30 tot 20:00 en vrijdag en zaterdag van 09:30 tot 17:00. De salon is gesloten zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Just Be-You-Ty zijn: Wenkbrauwen - threaden, Wenkbrauwen harsen en Wimpers en/of wenkbrauwen verven
De populairste behandeling, Wenkbrauwen - threaden, heeft een gemiddelde prijs van € 14,86.
Bij Just Be-You-Ty kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2023

Schoonheidssalons in de buurt