Just Ladies Coiffeuse

4,8
51 reviews
Wegens verbouwing tijdelijk gesloten , Musketierlaan 29, Utrecht, 3525GX

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht

Ons werk

Reviews

4,8
51 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ze is een kapster met ervaring,geduld,en tijd.ze is en lief neemt tijd voor je. Ze luister en vraag wat Je wilt. Gegezelligheid is er Zeker.Met Koffie/Thee en thee Staat Altijd. Je Verlaat De Zaak Met Lach .Ga Zo Door Mariem Je Bent Topp
meriem is een goede kapster vind ik ze weet ze zegt en haar ervaring vertrouw ik haar heel erg mee en ze luisterd goed naar alle wensen die ie hebt ik heb altijd een prachtig resultaat ook een fijne service. ga zo door meriem topper. vaste klant
Meriem is erg vriendelijk en doet haar werk goed ik ging weg met een prachtige resultaat ze weet heel goed wat je wilt en wat bij me past . tot de volgende keer.
Ik ben heel goed geholpen. Mevrouw werkt met aandacht en liefde. Ik ben weggegaan met een mooie resultaat. Ik raad het iedereen aan om bij Just Ladies langs te gaan als je echt goed geholpen wilt worden.
Super goede ervaring gehad bij Meriem! Eindelijk iemand die goed krullen kan knippen, en mijn wenkbrauwen zagen er na die tijd weer mooi uit. Ga zeker nog vaker langs.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Meriem
4.9
36 reviews

Behandelingen

Haar
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Over

Just Ladies Coiffeuse
Wegens verbouwing tijdelijk gesloten
Musketierlaan 29
3525GX Utrecht

Just Ladies Coiffeuse in Utrecht gelooft dat mensen naar een salon gaan om een bepaalde look te verkrijgen. Bij Just Ladies komen vrouwen voor een bepaald gevoel. Of je nu een uitgebreide make-over wilt of even je haren wilt bijpunten, de stylisten beschikken over de laatste technieken en kunde die passen bij jouw style. Als klant loop je nooit weg met alleen een make-over, maar ook met goede ideeën, professionele producten en expert tips om je look thuis te behouden.

Let op: de salon behandelt enkel vrouwen. In de salon kan niet worden gepind.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
09:3018:00
ZaZaterdag
09:3018:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020

Kappers in de buurt