Just Ladies Coiffeuse

Musketierlaan 29, 3525GX Utrecht
5,0
5 reviews
Musketierlaan 29, 3525GX Utrecht

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht

Reviews

5,0
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik ben heel tevreden met mijn kapsel. Daarnaast zijn de kappers erg aardig en hangt er een hele fijne sfeer. Ik ben soms wat huiverig om een nieuwe kapsalon te proberen maar ben blij dat ik ben gegaan!:)
Yvonne
6 dagen geleden
Toon reactie salon...
Ik ben super tevreden met mijn kapsel. Het personeel is heel aardig en ze hebben uitgebreid de tijd genomen wat tot een fantastisch resultaat heeft geleid. Zeker een aanrader!
Susanne
8 dagen geleden
Toon reactie salon...
Onontdekt pareltje in hoograven! Meriem is vriendelijk en professioneel. Meteen voor de komende weken afspraken gemaakt voor mijn wenkbrauwen.
Martine
24 dagen geleden
Het was alweer té lang geleden dat ik mijn haar heb laten knippen en het is nu weer heerlijk verzorgd. De kapster was erg vriendelijk en heeft mij handige tips meegegeven om mijn haren te blijven verzorgen. Ik kom hier zeker voor mijn volgende knipbeurt weer terug!
Arlene
één maand geleden
Even though I didn't speak dutch and she didn't speak english we found a way to make my eyebrown beautiful and I am happy about how she worked. I will go back for sure and I recomend it.
Suci Oana Roxana
3 maanden geleden
Toon reactie salon...

Over

Just Ladies Coiffeuse
Musketierlaan 29
3525GX Utrecht

Just Ladies Coiffeuse in Utrecht gelooft dat mensen naar een salon gaan om een bepaalde look te verkrijgen. Bij Just Ladies komen vrouwen voor een bepaald gevoel. Of je nu een uitgebreide make-over wilt of even je haren wilt bijpunten, de stylisten beschikken over de laatste technieken en kunde die passen bij jouw style. Als klant loop je nooit weg met alleen een make-over, maar ook met goede ideeën, professionele producten en expert tips om je look thuis te behouden.

Let op: de salon behandelt enkel vrouwen. In de salon kan niet worden gepind.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
10:0017:00
DoDonderdag
10:0017:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt