Kapsalon Annemieke & Schoonheidssalon Wellnesspark de Grevelingen

3,8
12 reviews
Grevelingen 66, Den Bosch, 5215ES. Onderdeel van Kapsalon Annemieke & Schoonheidssalon.

Alle behandelingen

Reviews

3,8
12 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik was al jaren in tevredenheid klant van "Kapsalon Annemieke " ! Heel correcte professioneel en behulpzaam personeel met oog voor de klant . Het salon straalt een en al rust en gezelligheid uit , wat ten goede komt voor de klant . Ik heb veel wadering en lof voor "Kapsalon Annemieke ".
Een dag voorafgaand aan de behandeling werd deze geannuleerd. De reden was dat er geen rekening was gehouden met de vakantieplanning. Er werd een mogelijkheid aangeboden voor een week later, bij een andere vestiging. Daar had de oppas die ik al had geregeld natuurlijk geen boodschap aan... Jammer hoor!
Tijdens de behandeling waren de naalden op voor de gerstenkorrels te verwijderen. Hierop 10 min moeten wachten. Een gerstenkorrel ging moeilijk en daarvan heb ik nu een korstje over gehouden. In vergelijking met mijn andere schoonheidssalon heb ik dit nog nooit gehad, deze is ook duurder, maar dat heb ik er dan wel voor over. Kwam mij al met al vrij onkundig over.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

K1
Kapper

Behandelingen

Haar
K3
Kapper

Behandelingen

Haar
K2
Kapper

Behandelingen

Haar

Over

Kapsalon Annemieke & Schoonheidssalon Wellnesspark de Grevelingen
Grevelingen 66
5215ES Den Bosch

Bij Kapsalon Annemieke & Schoonheidssalon Wellnesspark de Grevelingen kun je terecht voor zowel een mooie coupe als fijne beautybehandelingen. Al jaren worden hier moderne kapsels geknipt voor jong en oud. Om deze volledig naar wens te maken, wordt de nadruk gelegd op de juiste vakkennis en goede communicatie. Daarnaast kun je jezelf verwennen met een heerlijke gezichtsbehandeling, harsbeurt of manicure. Bij deze salon vind je alles onder één dak en zul je dan ook van top tot teen verzorgd worden.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0012:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt