Kapsalon Annemieke & Schoonheidssalon Wellnesspark de Grevelingen

Grevelingen 66, Den Bosch, 5215ES - Onderdeel van Kapsalon Annemieke & Schoonheidssalon

Sorry, Kapsalon Annemieke & Schoonheidssalon Wellnesspark de Grevelingen is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

Pure Hairdressers

1088 reviews
Van Veldekekade 10, Den Bosch

Coiffure 1868

509 reviews
Stationsplein 131, 5211BP Den Bosch

Salon TOF

22 reviews
Van Berckelstraat 59, 5211PG 'S Hertogenbosch

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,7
16 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik liep de salon binnen zonder enig idee te hebben van wat ik precies wilde. De dode puntjes: dat sowieso. Verder stond ik voor alles open. En niet alleen hebben ze mijn dode puntjes weggehaald, ze hebben mijn lastig dunne haar weer een volle look weten te geven. Dit wordt mijn vaste kapper. Topteam met veel gezelligheid!
Ik was al jaren in tevredenheid klant van "Kapsalon Annemieke " ! Heel correcte professioneel en behulpzaam personeel met oog voor de klant . Het salon straalt een en al rust en gezelligheid uit , wat ten goede komt voor de klant . Ik heb veel wadering en lof voor "Kapsalon Annemieke ".
Een dag voorafgaand aan de behandeling werd deze geannuleerd. De reden was dat er geen rekening was gehouden met de vakantieplanning. Er werd een mogelijkheid aangeboden voor een week later, bij een andere vestiging. Daar had de oppas die ik al had geregeld natuurlijk geen boodschap aan... Jammer hoor!
Tijdens de behandeling waren de naalden op voor de gerstenkorrels te verwijderen. Hierop 10 min moeten wachten. Een gerstenkorrel ging moeilijk en daarvan heb ik nu een korstje over gehouden. In vergelijking met mijn andere schoonheidssalon heb ik dit nog nooit gehad, deze is ook duurder, maar dat heb ik er dan wel voor over. Kwam mij al met al vrij onkundig over.
Je wordt er altijd netjes geholpen ,zijn klant vriendelijk, je krijgt goed advies,en problemen worden opgelost
Toon meer reviews...

Over

Kapsalon Annemieke & Schoonheidssalon Wellnesspark de Grevelingen
Grevelingen 66
5215ES Den Bosch

Bij Kapsalon Annemieke & Schoonheidssalon Wellnesspark de Grevelingen kun je terecht voor zowel een mooie coupe als fijne beautybehandelingen. Al jaren worden hier moderne kapsels geknipt voor jong en oud. Om deze volledig naar wens te maken, wordt de nadruk gelegd op de juiste vakkennis en goede communicatie. Daarnaast kun je jezelf verwennen met een heerlijke gezichtsbehandeling, harsbeurt of manicure. Bij deze salon vind je alles onder één dak en zul je dan ook van top tot teen verzorgd worden.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0012:00
ZoZondag
Gesloten