Grevelingen 66, Den Bosch, 5215ES - Onderdeel van Kapsalon Annemieke & Schoonheidssalon
Vandaag open: 09:00 - 17:00

Reviews

4,7
16 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik liep de salon binnen zonder enig idee te hebben van wat ik precies wilde. De dode puntjes: dat sowieso. Verder stond ik voor alles open. En niet alleen hebben ze mijn dode puntjes weggehaald, ze hebben mijn lastig dunne haar weer een volle look weten te geven. Dit wordt mijn vaste kapper. Topteam met veel gezelligheid!
Ik was al jaren in tevredenheid klant van "Kapsalon Annemieke " ! Heel correcte professioneel en behulpzaam personeel met oog voor de klant . Het salon straalt een en al rust en gezelligheid uit , wat ten goede komt voor de klant . Ik heb veel wadering en lof voor "Kapsalon Annemieke ".
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

K2
Kapper

Behandelingen

Haar
K3
Kapper

Behandelingen

Haar
K1
Kapper

Behandelingen

Haar

Over

Kapsalon Annemieke & Schoonheidssalon Wellnesspark de Grevelingen
Grevelingen 66
5215ES Den Bosch

Bij Kapsalon Annemieke & Schoonheidssalon Wellnesspark de Grevelingen kun je terecht voor zowel een mooie coupe als fijne beautybehandelingen. Al jaren worden hier moderne kapsels geknipt voor jong en oud. Om deze volledig naar wens te maken, wordt de nadruk gelegd op de juiste vakkennis en goede communicatie. Daarnaast kun je jezelf verwennen met een heerlijke gezichtsbehandeling, harsbeurt of manicure. Bij deze salon vind je alles onder één dak en zul je dan ook van top tot teen verzorgd worden.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0012:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt