Kapsalon Annemieke & Schoonheidssalon Wellnesspark de Grevelingen

3,5
10 reviews

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

3,5
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Een dag voorafgaand aan de behandeling werd deze geannuleerd. De reden was dat er geen rekening was gehouden met de vakantieplanning. Er werd een mogelijkheid aangeboden voor een week later, bij een andere vestiging. Daar had de oppas die ik al had geregeld natuurlijk geen boodschap aan... Jammer hoor!
Anoniem
3 maanden geleden
Barry
7 maanden geleden
Tijdens de behandeling waren de naalden op voor de gerstenkorrels te verwijderen. Hierop 10 min moeten wachten. Een gerstenkorrel ging moeilijk en daarvan heb ik nu een korstje over gehouden. In vergelijking met mijn andere schoonheidssalon heb ik dit nog nooit gehad, deze is ook duurder, maar dat heb ik er dan wel voor over. Kwam mij al met al vrij onkundig over.
Yvonne
7 maanden geleden
Je wordt er altijd netjes geholpen ,zijn klant vriendelijk, je krijgt goed advies,en problemen worden opgelost
Jolanda
7 maanden geleden
Mijn dochter dr haren zijn erg mooi geknipt en ingevlochten. Erg vriendelijk en gezellig. De schoonheidsspecialiste is ook echt top.
Verwers
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Kapsalon Annemieke & Schoonheidssalon Wellnesspark de Grevelingen
Grevelingen 66
5215ES Den Bosch

Bij Kapsalon Annemieke & Schoonheidssalon Wellnesspark de Grevelingen kun je terecht voor zowel een mooie coupe als fijne beautybehandelingen. Al jaren worden hier moderne kapsels geknipt voor jong en oud. Om deze volledig naar wens te maken, wordt de nadruk gelegd op de juiste vakkennis en goede communicatie. Daarnaast kun je jezelf verwennen met een heerlijke gezichtsbehandeling, harsbeurt of manicure. Bij deze salon vind je alles onder één dak en zul je dan ook van top tot teen verzorgd worden.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
09:0017:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
09:0012:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt