Reviews

4,2
34 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Bijzonder prettig en professioneel geholpen. leuke sfeer, goede koffie en nog veel gelachen ook. Ga zeker terug. Aanrader!
GJBr
3 uur geleden
Helaas geen aanrader. Verven totaal mislukt, ruim €80,- betaald voor een gevlekte coupe, waarbij de kapster heel vaak vertelde dat het zo mooi geworden was. Eenmaal thuis, bij daglicht en met goede spiegels bleek dit totaal niet het geval te zijn. Ik heb alle begrip voor een fout, aangezien het soms niet te voorspellen is hoe verf uit zal pakken. Wanneer dit gebeurt zou ik het prettig vinden om dat eerlijk te horen en samen naar een oplossing te kijken. Voor mij niet voor herhaling vatbaar.
Anoniem
één maand geleden
Toon reactie van salons...
Irregular hair cut
Rajeev Gade
één maand geleden
Super kapster een vakdame en voelde me gelijk op me gemak
Bernadette Zimmerman
4 maanden geleden
Toen we online boekte, kwam er niet een berichtje tevoorschijn waarop stond vermeld dat de salon nog gesloten. We stonden voor een dichte deur. Nu heb ik het zelf geknipt.
Bauke Molenaar
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Kapsalon Apeldoorn
Molenstraat-centrum 381
7311XJ Apeldoorn

Kapsalon Apeldoorn is de plek waar haarmode leeft! Bij ontvangst krijg je een lekker kopje koffie, worden je wensen besproken en werkt het professionele team met passie aan je nieuwe coupe. Je kunt hier terecht voor een mooi nieuw kleurtje, haarverlenging, of een knip- of stylebeurt. De salon is gevestigd in het centrum van Apeldoorn.

Maandag
11:0017:30
Dinsdag
09:0017:30
Woensdag
09:0017:30
Donderdag
09:0020:00
Vrijdag
09:0017:30
Zaterdag
09:0017:30
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt