Reviews

4,8
76 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Gisteren voor het eerst bij Cynthia mijn haar laten knippen en ik kom hier zeker terug. Cynthia is zeer vriendelijk en een uitstekende vakvrouw, ik blijf hier terug komen als vaste klant.
Eric Janssen
24 dagen geleden
Super helemaal blij mooie kale overloop. En neemt echt de tijd luistert naar wat je wil. Er worden wel suggesties gegeven maar deed precies wat ik wou fijne salon. Ik kom hier zeker vaker terug.
Timothy
3 maanden geleden
Cynthia neemt echt de tijd voor je en is heel zorgvuldig in haar werk. Daarnaast is ze ook nog eens heel erg aardig en kun je ontzettend gezellig met haar kletsen! ;-)
Anoniem
4 maanden geleden
Very friendly and professional.
Javier
4 maanden geleden
Voor mij een hele goede service van Cynthia! Persoonlijke aandacht met een warme sfeer (ambiances) ! Ben heel tevreden met mijn kapsel! Zeker de moeite waard om terug te komen! Ga zo door Cynthia ! ??????
Edith
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Kapsalon Be-You-Tiful
Oldewierde 153
1353HR Almere

Kapsalon Be-You-Tiful aan de Oldewierde staat voor natural. Er wordt in deze salon met volledig organische producten met eco-certificatie gewerkt. Door de professionele haarverzorgingslijn van NATULIQUE krijg je maximale kleur, conditioning en comfort! En dat met een minimum aan chemicaliën (100% ammonia-vrij). Vakkundige haarspecialist Cynthia vindt dat je op je mooist bent wanneer je jezelf bent. Boek daarom je afspraak bij deze salon en breng je innerlijke schoonheid naar de oppervlakte. BE YOU, be beautiful.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0017:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:0017:30
Vrijdag
10:0017:30
Zaterdag
10:0016:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt