Kapsalon Cronjé

Generaal Cronjéstraat 20, 2021JH Haarlem
4,0
21 reviews
Generaal Cronjéstraat 20, 2021JH Haarlem

Reviews

4,0
21 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Brettley
13 dagen geleden
Merendeels was gedaan met de tondeuze. Werknemer was niet bepaald klantgericht. Als je een goedkope kapper wilt dan is het prima.
Anoniem
19 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Aardige medewerkers en een goede prijs- kwaliteit verhouding! Na de knipbeurt kan er soms wel meer aandacht worden besteed aan de afwerking (haartjes uit gezicht vegen , soms kom ik er thuis achter dat er nog plukjes lang haar zitten op een plek waar het voor de rest kort is etc.) Kom er hoe dan ook wel met veel plezier. De voordelen wegen wel degelijk zwaarder dan de minpunten die ik net opnoemde.
Anoniem
2 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Werd vriendelijk geholpen, er werd goed overlegd betreft de kleur en ben er ook tevreden over. De salon vond ik er helaas niet schoon uitzien en mijn theeglas zat nog allemaal theeaanslag op, dus heren mogen iets beter op de hygiene letten.
Anoniem
3 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Als Prettig ervaren Snel geholpen
Roger
3 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Toon meer reviews...

Over

Kapsalon Cronjé
Generaal Cronjéstraat 20
2021JH Haarlem

Toe aan een nieuw kapsel? Bij Kapsalon Cronjé aan de Generaal Cronjéstraat in Haarlem willen ze je hier maar al te graag bij helpen. Het team wordt regelmatig bijgeschoold zodat ze op de hoogte zijn van de laatste technieken en nieuwste trends. Je wordt verwelkomt met een lekker drankje en wanneer je je haren laat wassen ontvang je meteen een heerlijke hoofdmassage. Hierdoor voelt een bezoek aan Kapsalon Cronjé echt als een uitje. In de salon wordt uitsluitend gebruik gemaakt van kwaliteitsproducten zoals Goldwell en je ontvangt tevens gratis advies. Kom langs en geniet!

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
09:3018:00
Woensdag
09:3018:00
Donderdag
09:3020:00
Vrijdag
09:3018:00
Zaterdag
09:3017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt