Kapsalon Cronjé

Generaal Cronjéstraat 20, 2021JH Haarlem
4,3
33 reviews
Generaal Cronjéstraat 20, 2021JH Haarlem

Reviews

4,3
33 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik was een kwartier te laat en had bovendien opgegeven dat ik gekleurd en geknipt wilde worden. Beide was eigenlijk niet meer mogelijk binnen de opentijd van de salon. Hoewel ik had aangegeven dat alleen kleuren dan het belangrijkste was, ben ik toch gekleurd, geknipt en gestyled en ook nog met een alle vriendelijkheid en zorg! Bijna een uur na sluitingstijd was ik klaar en het resultaat was helemaal naar wens. Wat heerlijk dat ik een salon gevonden heb waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Mijn afspraak voor de volgende keer heb ik meteen geboekt!
Yvette
10 dagen geleden
Zeer vriendelijk en net personeel, zeer te vrede over de knipbeurt zeker een aanrader
Wim
21 dagen geleden
Liep blij met mooie haren de deur uit, ik kom terug!
Patrice Odijk
21 dagen geleden
Super goed personeel en goed mijn haar geverfd. Ik kom zeker terug. Wat ik wel prettig vind is als ik een bonnetje krijg waarop ik zie hoe de totaal prijs is opgebouwd. De uiteindlijke prijs lag twee keer zo hoog als dat Treatwell aangaf als prijs voor de behandeling en ik had wel shampoo en conditioner erbij gekocht en een extra behandeling dus het klopte wel, maar vind het gewoon prettig om het op het bonnetje terug te zien.
Anna
23 dagen geleden
Heel blij met hoe ik geknipt en geverfd ben! Zeker aan te raden!
Roos
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Kapsalon Cronjé
Generaal Cronjéstraat 20
2021JH Haarlem

Toe aan een nieuw kapsel? Bij Kapsalon Cronjé aan de Generaal Cronjéstraat in Haarlem willen ze je hier maar al te graag bij helpen. Het team wordt regelmatig bijgeschoold zodat ze op de hoogte zijn van de laatste technieken en nieuwste trends. Je wordt verwelkomt met een lekker drankje en wanneer je je haren laat wassen ontvang je meteen een heerlijke hoofdmassage. Hierdoor voelt een bezoek aan Kapsalon Cronjé echt als een uitje. In de salon wordt uitsluitend gebruik gemaakt van kwaliteitsproducten zoals Goldwell en je ontvangt tevens gratis advies. Kom langs en geniet!

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
09:3018:00
Woensdag
09:3018:00
Donderdag
09:3020:00
Vrijdag
09:3018:00
Zaterdag
09:3017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt