Kapsalon Erbil

De Lessepsstraat 61, 3553RJ Utrecht
4,5
90 reviews
De Lessepsstraat 61, 3553RJ Utrecht

Reviews

4,5
90 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik ben bij veel salons geweest en heb vaak nare ervaringen gehad maar bij deze salon was het al goed bij binnenkomst. Je word vriendelijk ontvangen en meteen krijg je wat te drinken aangeboden. De salon is strak en zeer modern. Bovendien de schoonste salon die ik heb meegemaakt en zal meemaken. Je voelt je meteen thuis. Er heerst Een onwijs leuke en vriendelijke sfeer. Ik kwam met droog en baschadigd haar binnen en ging weg met levend haar. Mijn haar ziet er zo mooi uit dat ik in een commercial kan meedoen. Ik kom zeker terug en zal ook al mijn vriendinnen jullie kant op sturen.
Astrid
2 dagen geleden
Vriendelijke personeel, heel erg tevreden met het restultaat!
Anoniem
3 dagen geleden
Weinig oog voor de klant bij deze salon. De salon zelf oogt rommelig en verouderd, losse bedrading etc. Stagiairs die het meeste werk deden, waren een stuk socialer en aardiger dan de eigenaresse. Knippen was oké. Na afloop zelfs moeten bijbetalen, omdat ze ongevraagd meer deden zonder te vermelden dat het extra kostte. Toen ik besloot dat toch netjes af te rekenen kreeg ik nog een grote mond van het personeel.
j
4 dagen geleden
Very nice and friendly staff, will come back!
Melody mantel
19 dagen geleden
voor de 2de keer mijn wenkbrauwen laten threaden en verven. altijd een fijn ontvangst, nemen de tijd voor je ongeacht de drukte. erg fijn om hier te komen!
Kim Verhoef
25 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Kapsalon Erbil
De Lessepsstraat 61
3553RJ Utrecht

Is persoonlijke aandacht voor jou belangrijk tijdens een bezoek aan de kapper? Bij Kapsalon Erbil aan de Lessepsstraat in Utrecht zijn ze iedere dag enthousiast en gepassioneerd met hun vak bezig. Ze doen niets liever dan jou het kapsel te geven waar je van droomt en luisteren hierbij goed naar je wensen. Je kunt hier niet alleen terecht voor alles op het gebied van haar, maar ook voor onder andere het behandelen van je wenkbrauwen, ontharen en visagie. Het is de bedoeling dat iedere klant met een brede lach de salon verlaat.

Maandag
13:0018:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Kappers in de buurt