Reviews

4,5
66 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Kapsalon Erbil is een hele leuke en gezellige kapsalon. Ze creeëren een warme en leuke sfeer, waar je je heel welkom voelt. Ook gaan ze professioneel te werk. Ik heb mijn haren bij kapsalon Erbil meerdere keren geknipt en geverfd en het resultaat is altijd prachtig. Hierbij kijken ze goed wat bij een persoon past en luisteren ze naar de wensen van de klant. Mijn wenkbrauwen heeft kapsalon Erbil ook gedaan en ook dat resultaat is prachtig. Kapsalon Erbil is een gezellige kappeszaak met heel lief personeel en waar ze professioneel met je haar te werk gaan!
Nina
17 dagen geleden
Menno
18 dagen geleden
Super fijne salon, er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen en er hangt een fijne sfeer. Mijn wenkbrauwen zijn top bijgewerkt. Echt een aanrader.
Sanna
24 dagen geleden
Heel erg gezellig word goed geholpen
Manon
2 maanden geleden
Lieve mensen!
Anoniem
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Kapsalon Erbil
De Lessepsstraat 61
3553RJ Utrecht

Is persoonlijke aandacht voor jou belangrijk tijdens een bezoek aan de kapper? Bij Kapsalon Erbil zijn ze iedere dag enthousiast en gepassioneerd met hun vak bezig. Ze doen niets liever dan jou het kapsel te geven waar je van droomt en luisteren hierbij goed naar je wensen. Je kunt hier niet alleen terecht voor alles op het gebied van haar, maar ook voor onder andere het behandelen van je wenkbrauwen, ontharen en visagie. Het is de bedoeling dat iedere klant met een brede lach de salon verlaat.

Maandag
13:0018:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt