Kasteel Ten Kate

5,0
238 reviews
Ten Katestraat 63-2, Amsterdam, 1053BZ

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

5,0
238 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Kasteel ten Kate is een unieke ervaring! Lianne heeft in haar eigen appartement een mini kapsalon gecreëerd, wat ik super knus en fijn vond. Bovenal ben ik heel blij met mijn nieuwe kapsel en ga ik zeker terugkomen bij deze gezellig en vrolijke dame.
Geweldig! Ik wil nooit meer anders ❤️
Na een hele hoop experimenteren met m'n haar, met flinke beschadigingen als gevolg, besloten een goede kapper te raadplegen. Het werd tijd voor een frisse start en een beetje liefde voor m'n haar! Ik wilde niet meer naar een normale salon waarbij je gewoon een nummertje bent. Ik heb helemaal gevonden wat ik zocht bij Lianne, en meer! Wat een ontzettende lieve, zorgzame en prachtige vrouw! En niet geheel onbelangrijk: wat een fantastische kapper! Nog nooit zoveel aandacht gehad voor m'n haar <3
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Lianne
eigenaar kasteel ten kate
5.0
173 reviews

Over

Voor mij is het belangrijk om een sfeer te creëren waarin jij je thuis voelt. Met weinig prikkels en geen andere mensen om je heen wil ik ervoor zorgen dat het voor jou een ontspannen moment is. Ik geef graag advies hoe jij je haar het mooiste kan dragen. Ik neem de tijd en heb aandacht voor jou en je haar. Hoofdmassages en treatments vind ik heel fijn om te geven. Ik hou van het maken van een mooie balayage of highlight. Ik ben gespecialiseerd in alle soorten krullen knippen en stylen. Maar ook de dames met lang stijl haar, of juist korter haar zijn meer dan welkom. Ik heb ruim 10 jaar ervaring in het kappersvak en ik werk met de producten van Kevin Murphy, deze zijn sulfate, parabeen en silicone vrij en zijn enkel opgebouwd vanuit plantaardige ingrediënten en etherische oliën. Mijn missie is dat jij als een queen kasteel ten kate verlaat:). Mocht je vragen hebben van te voren je kunt gerust eerst even bellen. Liefs, Lianne

Behandelingen

Haar
Massage

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Lianne

Getalenteerd9
Vriendelijk9
Zorgzaam8
Vakkundig7

Over

Kasteel Ten Kate
Ten Katestraat 63-2
1053BZ Amsterdam

In een sfeervolle, typische Amsterdamse woning met uitzicht op de Ten Katemarkt vind je kapsalon Kasteel Ten Kate. Boek hier knip- en kleurbehandelingen, onderga herstellende hairtreatments en uitgebreide hoofdmassages of laat je haar föhnen.

Dit is een kapsalon waar het er anders aan toegaat dan je waarschijnlijk gewend bent. Eigenaresse Lianne neemt alle tijd voor een behandeling. Je krijgt een one-on-one ervaring en komt hier dus helemaal tot rust: zonder andere klanten of collega’s, telefoons die afgaan of blazende föhns. Het draait bij Kasteel ten Kate om kwaliteit en jouw wensen, dus laat je vooral adviseren ervaar een royal treatment bij Kasteel Ten Kate!

Handig om te weten: in deze salon wordt gewerkt met de producten van Kevin Murphy.

MaMaandag
10:0020:00
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0020:00
ZoZondag
10:0020:00
Producten gebruikt in deze salon
Kevin Murphy
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2019

Kappers in de buurt