Kelly's knip-in hairstudio

Ierlandstraat 91, 2034LL Haarlem
4,8
110 reviews
Ierlandstraat 91, 2034LL Haarlem

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,8
110 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik ben er heen gegaan om mijn zoontje te laten knippen. Die is niet een hele grote fan van de Kapper, maar door Kelly haar geduld en vriendelijkheid is het gelukt om hem een mooi kapsel te geven. Ik denk dat ik mijn zoontje zijn vaste kapper gevonden heb. Ben heel tevreden.!
Lisanne Demmendaal (Moeder van Mikail)
2 dagen geleden
Kelly the owner and hair stylist is the best Hairdresser anyone can have it.She is so hardworking and perfect that you can just go and let her decide what is the best for you.Trust me , she is amazing in what she do,I love to go to her. Every time I got she amaze me with her style and I am always happy with my hair when I come out of her salon. Kelly You are a star hairstylist and person!!!! :):):)
monika
2 dagen geleden
Good Service. Would recommend.
advait
3 dagen geleden
trudy
3 dagen geleden
Ik kom er al jaren. Fijn eraan vind ik dat Kelly naar je luistert wb het knippen van je haar, het zit dan ook altijd prima!
gerda
5 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Kelly's knip-in hairstudio
Ierlandstraat 91
2034LL Haarlem

Bij de knusse kapsalon Kelly’s knip-in hairstudio ben je van harte welkom voor diverse kappersbehandelingen. Bij binnenkomst zorgt eigenaresse Kelly meteen voor een gezellige sfeer. Met haar jarenlange ervaring weet Kelly als geen ander hoe belangrijk het is dat je kapsel ook nog goed zit wanneer je het thuis zelf gaat stylen. Om langer te kunnen genieten van een stralende coupe worden er tevens verzorgende treatments voor je haar aangeboden. Een bezoek aan deze salon is dan ook een echt verwenmoment. Handig om te weten: je kunt in de buurt gratis parkeren.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:3017:00
Woensdag
08:3017:00
Donderdag
08:3017:00
Vrijdag
08:3017:00
Zaterdag
09:0015:00
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018

Kappers in de buurt