Kenvo Hair Studio Reviews

Derde Egelantiersdwarsstraat 7, 1015SE Amsterdam

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,9
246 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Prachtige locatie en ruimte, chique en stijlvol. Erg vriendelijk ontvangen, en snel geholpen door Kenrick. Mijn haar is een mix van krul en kroes, vaak is het moeilijk om een professional te vinden die mijn haar begrijpt en er vakkundig mee om kan gaan. Kenrick luisterde goed naar wat ik wilde, en overlegde vervolgens met mij hoe hij het zou aanpakken. Met krullend haar ben je absoluut in goede handen, hij weet snel de vorm te vinden die het beste staat. Mijn haar is fris en mijn krullen mooi gedefinieerd. Erg blij mee en kom zeker terug.
Goed advies gekregen en kreeg veel complimenten van bekenden.Ik vind het wel duur zeker als verven om de 4-5 weken moet gebeuren.
Toon reactie salon...
Ik had hele specifieke wensen voor mijn haar, Kenrick begreep precies wat ik bedoelde en heeft het nog mooier gemaakt. Zo anders dan andere haarsalons, waar ik voor zowat dezelfde prijs naar buiten kwam met beschadigd haar en verkeerde kleur. Mijn haar voelt super zacht en heeft de perfecte kleur, ik kom zeker terug en raad iedereen Kenvo aan!
Ken is een kapper met veel kwaliteit en een top service!
Experience was really good.
1
37
38
39
50