Kigelia Lichaam & Geest

Hoekwierde 95, 1353PG Almere
4,8
127 reviews
Hoekwierde 95, 1353PG Almere
Dalurenkorting

Reviews

4,8
127 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Een uitgebreide uitleg en toelichting is weer gegeven; daar kan je mee verder! Fijn!
Joke
12 dagen geleden
Omdat ik zelf masseuse ben, ben ik kritisch in het ontvangen van massages. Deze man weet goed wat hij doet. Hij is aardig en respectvol. Ik dank hem voor alle energie en tijd die hij in mij gestoken heeft.
jeannette rijs
20 dagen geleden
Zoals altijd vliegt het uur voorbij. Op naar de volgende afspraak.
Marianne
20 dagen geleden
Fred
22 dagen geleden
Moreno is heel zorgvuldig en gevoelig voor wat er in je lichaam en je emoties aan de hand is, en past zijn behandelingen daarop aan. Hij zoekt ook steeds naar nieuwe wegen en methoden om te behandelen en blijft zichzelf scholen. Ik heb een heel aantal pijnklachten ten gevolge van hypermobiliteitssyndroom en daarbij heb ik het afgelopen half jaar last gehad van een slijmbeursontsteking. Niet altijd makkelijk te behandelen, maar hij heeft mij steeds goed geholpen. Mooi van Moreno vind ik dat hij ook weet wanneer je eerst even naar de dokter moet voordat hij verder behandelt. Ik ben altijd opgelucht als ik zijn praktijk weer verlaat, want ook al zijn de klachten soms langduriger en niet na één behandeling over, het helpt altijd.
Carla
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Kigelia Lichaam & Geest
Hoekwierde 95
1353PG Almere

Kigelia is een praktijk voor beauty, massage, therapie en natuurgeneeskunde. Moreno en Malon laten meerdere disciplines op elkaar aansluiten en werken allebei op holistische wijze. Hierbij wordt de mens als geheel gezien en behandeld. De praktijk biedt behandelingen op psychisch en op lichamelijk vlak. Deze behandelingen zijn zowel apart te boeken als te combineren. Voortdurende scholing zorgt ervoor dat de kennis en het aanbod steeds worden uitgebreid. Bij Kigelia wordt alleen met natuurlijke, biologische en organische producten met keurmerk gewerkt. Deze producten bevatten geen metalen, parabenen, synthetische stoffen en minerale oliën. Voel je weer gezond, verzorgd en ontspannen en breng lichaam en geest met elkaar in balans.

Maandag
10:0022:30
Dinsdag
08:3022:30
Woensdag
08:3022:30
Donderdag
08:3022:30
Vrijdag
08:3022:30
Zaterdag
08:3022:30
Zondag
14:0022:30
Salonawards
Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt