Kigelia Lichaam & Geest

Hoekwierde 95, Almere, 1353PG

Sorry, Kigelia Lichaam & Geest is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

So Beautiful

73 reviews
Operetteweg 21 J, Almere

Efat Laser & Beauty

51 reviews
Transistorstraat 151 , Almere

Beauty by Sonja

467 reviews
Meerstraat 6, 1353AX Almere

Reviews

4,9
186 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Zoals gebruikelijk, ik kom al heel wat jaren bij Moreno, was de behandeling weer helemaal top.
Ik arriveerde te laat maar ik werd op mijn gemak gesteld en kreeg een volledige rug- nek en vooral schouders massage. De advisen zijn ook erg goed bij mij overgekomen.
Hele prettige ervaring gehad bij Moreno. Buiten dat het een ontspannende massage was, ook opties besproken m.b.t. pijn in de nek en rug zodat de klachten minder worden. Heel fijn!
Duidelijke expertise van Moreno heeft ervoor gezorgd dat het niet alleen een ontspannende massage was, maar ook geeft geleid tot een verbetering van de rug en nek klachten.
Heel persoonsgericht en doeltreffend.
Toon meer reviews...

Over

Kigelia Lichaam & Geest
Hoekwierde 95
1353PG Almere

Kigelia is een praktijk voor beauty, massage, therapie en natuurgeneeskunde. Moreno en Malon laten meerdere disciplines op elkaar aansluiten en werken allebei op holistische wijze. Hierbij wordt de mens als geheel gezien en behandeld. De praktijk biedt behandelingen op psychisch en op lichamelijk vlak. Deze behandelingen zijn zowel apart te boeken als te combineren. Voortdurende scholing zorgt ervoor dat de kennis en het aanbod steeds worden uitgebreid. Bij Kigelia wordt alleen met natuurlijke, biologische en organische producten met keurmerk gewerkt. Deze producten bevatten geen metalen, parabenen, synthetische stoffen en minerale oliën. Voel je weer gezond, verzorgd en ontspannen en breng lichaam en geest met elkaar in balans.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0009:15
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten