Reviews

4,7
96 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
I am a person who has chronisch pain for 30+ years . Moreno is the only person that has relieved that pain with his treatments. The atmosphere in the room is relaxing and full of positive energy. Moreno is one of the few people that I've met that sensitive to the body soul and spirit all at the same time.
Rebekah Krell
18 dagen geleden
De ontspanningsmassage is heerlijk en na zo'n uurtje denk je altijd de hele wereld weer aan te kunnen!
Mieke
24 dagen geleden
Beste massage die ik ooit gehad heb. Voelde uiterst ontspannen na afloop en mijn spieren voelden relaxed. En de massage olie die gebruikt wordt is zo fantastisch. Mijn huid voelde weer zacht aan en dat is het nog steeds enkele dagen later!
Dutchie girl
25 dagen geleden
Deze behandeling kan ik een ieder aanraden. De behandeling/kuur is bijzonder ontspannend en geeft een zichtbaar resultaat.
Annemarie
één maand geleden
Manicurebehandeling zelf is kort. Grote keuze aan kleuren.
Anoniem
één maand geleden
Toon reactie van salons...
Toon meer reviews...

Over

Kigelia Lichaam & Geest
Hoekwierde 95
1353PG Almere

Kigelia is een praktijk voor beauty, massage, therapie en natuurgeneeskunde. Moreno en Malon laten meerdere disciplines op elkaar aansluiten en werken allebei op holistische wijze. Hierbij wordt de mens als geheel gezien en behandeld. De praktijk biedt behandelingen op psychisch en op lichamelijk vlak. Deze behandelingen zijn zowel apart te boeken als te combineren. Voortdurende scholing zorgt ervoor dat de kennis en het aanbod steeds worden uitgebreid. Bij Kigelia wordt alleen met natuurlijke, biologische en organische producten met keurmerk gewerkt. Deze producten bevatten geen metalen, parabenen, synthetische stoffen en minerale oliën. Voel je weer gezond, verzorgd en ontspannen en breng lichaam en geest met elkaar in balans.

Maandag
10:0022:30
Dinsdag
08:3022:30
Woensdag
08:3022:30
Donderdag
08:3022:30
Vrijdag
08:3022:30
Zaterdag
08:3022:30
Zondag
13:3022:30

Schoonheidssalons in de buurt