Klachtgerichtmasseren.nl

5,0
123 reviews
Blokhoeve 2, Nieuwegein, 3438LC
Open Morgen: 09:00 - 22:00

Alle behandelingen

Reviews

5,0
123 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Het was de 3e afspraak en net als de vorige afspraken prima behandeling gehad. Maurice is een vakman die je lichaam op zijn manier probeert te repareren. Tot de volgende keer topper 👍🏻
Klacht is aangepakt en het voelt bij thuiskomst al prettiger aan.
Speciale behandeling gehad, niet te vergelijken met andere soorten massage's. Professioneel masseur die weet waar hij mee bezig is.
Maurice is een echte vakman, waar je als "patiënt" meteen op je gemak voelt. Eerst stelt hij je doelgerichte vragen m.b.t. je klachten,maar zeker ook m.b.t. je doelstellingen en welke verwachtingen je van de therapie hebt. Daarna behandelt hij stap voor stap op een prettige manier klacht voor klacht. Ik heb de 1e behandeling als prettig ervaren en hoop dat de klachten waarvoor ik hem raadpleeg langzamerhand zullen verminderen c.q. verdwijnen. Ik kan hem dus zeer aanbevelen, maar dat kunt u zelf ook lezen in de vele positieve reviews die hij heeft gekregen. Kortom....gewoon proberen.
Toon reactie salon...
Vandaag bij Maurice voor een behandeling geweest. Het is een masseur die heel goed luistert naar hetgeen je vertelt over je lijf. Weet daarbij de juiste vragen te stellen. Om daarna een hele fijne en klacht gerichte behandeling te geven. Ik vind het fijn dat hij de klantgerichte behandeling (welke soms best even pijn kan doen) combineert met ontspanning. Dat voelt perfect. Je voelt dat er iets in beweging is gezet in de gebieden waar weefsel wat vast was gaan zitten. Gevolgd door een korte diepe ontspanning. Heel fijn! Dankjewel Maurcie, je ziet mij snel terug!
Toon meer reviews...

Over

Klachtgerichtmasseren.nl
Blokhoeve 2
3438LC Nieuwegein

Klachtgericht masseren is gevestigd in Fit For Free filiaal Nieuwegein. Ook als niet klant van Fit For Free ben je van harte welkom bij Klachtgericht masseren. Je kunt je melden bij de receptie. Een van onze medewerkers komt je ophalen of je meld je bij de receptie en kun je doorlopen. Verzorg je lichaam, laat je geest ontspannen en geniet van de beste technieken. Bij Klachtgericht masseren kan je ook gebruik maken van 3 verschillende soorten sauna's. Namelijk de infrarood sauna, het Turkse stoombad en de Finse sauna. Advies: Badkleding.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Tramhalte Zuilenstein is op nog geen 5 minuten loopafstand van de salon.

Het team: Maurice heeft jaren ervaring als masseur. Recent begonnen op zijn nieuwe locatie.

Gespecialiseerd in: Massages/Massagetherapie.

Merken en producten: Uitsluitend producten met natuurlijke ingrediënten.

Extra’s: Lucht in de behandelruimte wordt constant gereinigd.

MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
09:0017:30
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
09:0017:30
VrVrijdag
09:0017:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Klachtgerichtmasseren.nl

Klachtgerichtmasseren.nl is geopend maandag, woensdag van 09:00 tot 22:00, dinsdag en donderdag en vrijdag van 09:00 tot 17:30. De salon is gesloten zaterdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Klachtgerichtmasseren.nl zijn: Rug-, schouder- en nekmassage, other-massages en Deep tissue massage
De populairste behandeling, Rug-, schouder- en nekmassage, heeft een gemiddelde prijs van € 55,36.
Bij Klachtgerichtmasseren.nl kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2023

Massagesalons in de buurt