Kwakkelhealthcare

4,4
25 reviews
Kleine Tocht 7, Zaandam, 1507CB
Morgen open: 12:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Massage

Reviews

4,4
25 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Wel jammer van de binnenkomst door de bouwruimte maar voor de rest was de werkplek ok
👌🏻 Pedicure met voetreflex
Toon reactie salon...
Veel vragen en gepraat tijdens de massage behandeling, wat ikzelf liever in rust/met rustgevend muziek onderga. Ook vrij persoonlijke vragen die weinig met de behandeling te maken hebben waardoor ik me ongemakkelijk voelde. Een behandeling van een uur bestaat uit een half uurtje echt masseren en verder gepraat en moeten “rusten”. Voor mij nooit meer.
Toon reactie salon...
Was heerlijk zoals altijd
Toon reactie salon...
Angela heeft een prima massage gegeven maar de plek vond ik niets. Een rommelig kamertje in een bedrijvenpand.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Angela
Register therapeut CAM en masseur
4.7
22 reviews

Over

Kwakkel Health & Care Gewoon bij Angela Angela heeft een unieke kijk op mensen. Dit is mede gekomen door haar werkzame tijd in de elektrotechniek, waar zij veel bezig is geweest met veiligheid op het gebied van mens en materiaal. Door deze manier van werken is zij zich sinds 2006 gaan verdiepen op het menselijke functioneren als geheel, naast haar fulltime baan heeft zij in de avond en weekenden haar opleidingen/kennis en haar praktijk opgebouwd. Angela heeft zich gespecialiseerd in de ○ Chinese medicine Bocam; (bewust bewegen, ontspanning en inspanning, coördinatie/conditie/concentratie, ademhaling, manuele technieken/massage/voeding). ○ Voetreflexologie voor zwangeren, sportreflex, hallux valgus, slaapproblemen en ontspanning. ○ Massage zoals ontspanning, holistic pulsing en de stoelmassage voor bovenrug, schouders/nek (stress gerelateerde klachten) ○ Energetische emotionele psychotherapie in het Engels wordt dit Healing genoemd. en wordt behandeld vanuit de Westerse pathologie (fysiek niveau), Chinese medicine meridianen (energie niveau), Ayurveda Chakra's (bewustzijn niveau). Met name deze laatste kan ook heel goed worden ingezet voor de behandeling van Burn-out en traumaverwerking of zo als in deze Covid-19 periode luchtwegen en emotionele stress. Voor het laatste onderdeel heeft Angela een scriptie op HBO niveau geschreven t.a.v. haar afstuderen met als onderwerp 'Traumaverwerking in de natuur- en energetische praktijk, als onderdeel van je persoonlijke ontwikkeling tijdens je leven.' Graag tot ziens op een van de afspraken. ambulant of in de praktijk te Zaandam.

Behandelingen

Nagels
Massage
Therapie en Mindfulness

Over

Kwakkelhealthcare
Kleine Tocht 7
1507CB Zaandam

Bij massagesalon Kwakkelhealthcare in Zaandam ben je aan het goede adres voor diverse massages zoals therapeutische massage, voetreflexologie, reiki en sport- en zwangerschapsmassages. Eigenaresse Angela heeft meer dan 13 jaar ervaring in het vak en werkt vanuit de oosterse en westerse technieken. Zij helpt jou om de balans in jouw lichaam en geest te herstellen. Er hangt een huiselijke sfeer in de salon waardoor je echt even tot rust komt. Respect en vakkundigheid staat bij Angela hoog in het vaandel en zij zorgt ervoor dat je altijd tevreden haar salon verlaat. Je kunt hier ook terecht voor een hand- en stoelmassage of voor een heerlijke ontspanningsmassage.

Goed om te weten: De salon is goed te bereiken met het openbaar vervoer en je kunt gratis voor de deur parkeren. De salon is gevestigd op de eerste verdieping. Er is geen lift aanwezig.

MaMaandag
14:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
12:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0015:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt