Kwintessentieel

Flevoweg 12C, Leiden

Kwintessentieel heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Massagepraktijk OCL

204 reviews
Touwbaan 3a, Leiderdorp

Mariabodywaxingbeauty

198 reviews
Fruitweg 22, 2321GK Leiden

Firozeh Beauty

1473 reviews
Nieuwe Beestenmarkt 20, Leiden

Alle behandelingen

Reviews

4,8
311 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Desiree stelt je gelijk op je gemak en heeft veel aandacht voor jou als persoon. Dit in combinatie met haar expertise zorgt ervoor dat je een fantastische massage hebt. Een absolute aanrader!
Amazing, as always
Desiree is een warme vrouw met een goede aura om haar heen. Tijdens de behandeling kwam goed naar voren dat ze veel ervaring heeft en vakkundig te werk gaat. Ze stelt je snel op gemak en is daarnaast ook nog een goede gesprekspartner. Ik ga zeker nog een keer bij haar langs.
As always fantastic massage! Thank you Desiree
Toon reactie salon...
Deskundig en vriendelijk
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Kwintessentieel
Flevoweg 12C
Leiden

Bij Kwintessentieel in Leiden verzorgt eigenaresse Desiree stevige sport- en ontspanningsmassages. Daarnaast zijn triggerpoint therapy, deep tissue en myofascial release haar specialiteiten als master- therapist.

De massages zijn qua intensiteit altijd afgestemd op wat jouw lijf vandaag nodig heeft. Heb je terugkerende of chronische klachten? Een bijzondere discipline van Kwintessentieel is Anatomy in Motion (AIM) ; als lid van het internationale AIM practitioners netwerk, verkent Desiree samen met jou hoe vanuit de voet alle botten en gewrichten bewegen en waarom sommige spierketens telkens weer vastlopen. Al in 1 sessie ontdek je veel en samen helpen we je lijf duurzaam beter, sterker en soepeler presteren.

MaMaandag
07:3022:45
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
14:0022:45
DoDonderdag
07:3022:45
VrVrijdag
07:3012:00
ZaZaterdag
08:3013:00
ZoZondag
Gesloten