L'Equipage

Jan van Galenstraat 139, 1056BN Amsterdam
4,7
327 reviews
Jan van Galenstraat 139, 1056BN Amsterdam

Reviews

4,7
327 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Fatima
8 uur geleden
Heerlijk weer even bij Nathalie word je lekker verwent met kopje thee heerlijk gewassen geknipt en heb ik gelijk weer een mooie krul in me haar Nathalie is echt super bedankt lieverd xxx
wilma
10 uur geleden
Uitstekend
Willem
één dag geleden
Het personeel ontving mij wel vriendelijk. Ze waren verder ook erg vriendelijk, maar niet deskundig. Ik kwam voor een pedicure, maar ik heb het gevoel gehad alsof ze alleen mijn nagels heeft gelakt. Ik kreeg te horen dat mijn voeten al mooi waren. Nou ja, ik had twee likdoorns die uiteindelijk nog te zien zijn. En ik heb een kalknagel waar ze ook niks mee had gedaan. De nagellak waarmee ze lakte was zowat op, dus ik kreeg echt vieze restjes. Voor 32,50 is dit onwijs duur. Dit had ik namelijk zelf heel gemakkelijk thuis kunnen doen.
Anoniem
één dag geleden
Topplek voor allerlei behandelingen. Aardig en kundige mensen. Ik kom er erg graag!
Anuschka
2 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

L'Equipage
Jan van Galenstraat 139
1056BN Amsterdam

Op de Jan van Galenstraat in Amsterdam-West zit schoonheidssalon L'equipage. Deze salon is al dertig jaar een begrip op het gebied van uiterlijke verzorging. Je kunt hier terecht voor alle mogelijke gelaats- en lichaamsbehandelingen van top tot teen, en voor elke gelaatskleur. Ze zijn ook betrokken bij Acade-miss; een bureau voor jonge talentvolle dames die zich op een professionele wijze willen voorbereiden op een catwalk, podium of een beautyverkiezing. Het is een nieuw en uniek one-stop-shop-concept op het gebied van make-up, haar, coaching, presentatie en styling.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
11:0021:00
Donderdag
11:0021:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt