Reviews

4,5
225 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
velycia
4 uur geleden
Als je op zoek bent naar de beste krullen kapper van Amsterdam moet je hier zijn. Nathalie weet precies wat ze doet en heeft veel ervaring. Mijn dochter wil nooit meer een andere kapper.
Fabiene
één dag geleden
Ik heb een behandeling voor naturel hair gehad. Bij binnenkomst werd gelijk een drankje aangeboden. De dames waren hartstikke aardig. Wat vooral fijn is, dat tijdens de behandeling wordt uitgelegd wat ze precies doet. Hierdoor weet ik hoe ik het zelf ook toe kan passen. Bedankt! :)
Richelle
één dag geleden
hulya
2 dagen geleden
zeer goede behandeling met zeer vriendelijk personeel
Henne
8 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

L'Equipage
Jan van Galenstraat 139
1056BN Amsterdam

Op de Jan van Galenstraat zit schoonheidssalon L'equipage. Deze salon is al dertig jaar een begrip op het gebied van uiterlijke verzorging. Je kan hier terecht voor alle mogelijke gelaats- en lichaamsbehandelingen van top tot teen, en voor elke gelaatskleur. Ze zijn ook betrokken bij Acade-miss; een bureau voor jonge talentvolle dames die zich op een professionele wijze willen voorbereiden op een catwalk, podium of een beautyverkiezing. Het is een nieuw en uniek one-stop-shop-concept op het gebied van make-up, haar, coaching, presentatie en styling.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
11:0021:00
Donderdag
11:0021:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt