La Belle Beauty

Jan Evertsenstraat 63H, 1057BP Amsterdam
4,6
135 reviews
Jan Evertsenstraat 63H, 1057BP Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,6
135 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Goede kwaliteit en houd echt rekening met wat je vraagt
Wieke
12 dagen geleden
Moest een half uur wachten voor ik werd geholpen, ook al had ik netjes een afspraak gemaakt. De dame zei weinig tot niks, werd tijdens mijn behandeling gebeld en had zeker een half uur een telefoon gesprek (in het Braziliaans). Ze had de telefoon op de speaker naast mij op de behandelstoel gelegd, de man aan de telefoon schreeuwde zo ongeveer in mijn oor. Het resultaat van de wimpers was matig, zeker niet de tachtig euro waard die ik ervoor moest betalen.
Anoniem
14 dagen geleden
Laat je niet afschrikken door het interieur. Top resultaat! One-by-one wimpers die heel mooi zitten en wenkbrauwen laten threaden en verfen ook echt super! Zeker voor herhaling vatbaar!
Whitney
één maand geleden
Alles was prima!
Aleksandra
één maand geleden
Heel mooi gedaan! Laat het voortaan daar doen!
Bente
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

La Belle Beauty
Jan Evertsenstraat 63H
1057BP Amsterdam

Regiane is eigenaresse van salon La Belle Beauty aan de Jan Evertsenstraat in de Baarsjes. Aan ervaring ontbreekt het hier niet, want Regiane is een internationaal getrainde permanente make-up- en wenkbrauwspecialist. Door haar jarenlange ervaring op beautygebied is ze vaardig in verschillende PMU-technieken, zoals de hairstroke- of 3D-techniek, maar ook de lipgloss effect-techniek. Haar artistieke vaardigheden zet ze ook in bij het threaden en verven van je wimpers en wenkbrauwen. Ook wanneer je een Brazilian wax wilt, ben je in de handen van Regiane aan het juiste adres; ze is van originele Braziliaans en kent dan ook alle tips en tricks om je een subliem waxresultaat te geven.

Maandag
14:0019:00
Dinsdag
11:0018:00
Woensdag
11:0019:00
Donderdag
12:0021:00
Vrijdag
11:0019:00
Zaterdag
11:0019:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt