Reviews

4,6
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Netjes en een zeer goede uitleg en de behandeling viel ontzettend mee. Als ik dit van te voren had geweten had ik het jaren eerder gedaan.
Finie
3 maanden geleden
IPL behandeling is goed,maar manicure was gezien de prijs onder de maat
Monique
4 maanden geleden
Mooi ingericht. Zijn flexibel in verzetten afspraken. Vriendelijke medewerkers.
Anoniem
5 maanden geleden
Zeer tevreden en na 5jaar weer terug gekomen voor een herhaling! Een aanrader!
Priscilla
7 maanden geleden
Mooie salon, aardige medewerkers die je een warm welkom geven. De medewerker die mij heeft geholpen hield goed rekening met mijn wensen en heeft mijn wenkbrauwen heel netjes met permanente make up in model gebracht. Ik ben zeer tevreden over de goede service!
Anoniem
één jaar geleden

Over

La Femm Schoonheidskliniek
Pleinweg 22 -D
3083EC Rotterdam

La Femm Schoonheidskliniek is meer dan tien jaar geleden gestart als schoonheidssalon en is inmiddels uitgegroeid tot een grote schoonheidskliniek. Je krijgt hier altijd een eerlijk advies, wat voor veel klanten voor vertrouwen zorgt. La Femm Schoonheidskliniek staat bekend om haar kwalitatieve, goede en betaalbare behandelingen. Daarnaast hebben ze een kinderhoekje in de wachtruimte, zodat kinderen rustig kunnen spelen. Het team bestaat uit een arts, een verpleegkundige en drie schoonheidsspecialisten. Deze salon is aangesloten bij de ANBOS, wat staat voor de Algemene Nederlandse Brancheorganisatie voor de Schoonheidsverzorging.

Maandag
09:0018:00
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0018:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
09:0018:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt