La Lopez Palace

Paul Krugerstraat 37, 2021XM Haarlem
4,8
68 reviews
Paul Krugerstraat 37, 2021XM Haarlem

Alle behandelingen

Reviews

4,8
68 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Loved it, great atmosphere and fast service, definitely will come back!
Hanna Janicka
2 dagen geleden
Toon reactie salon...
Clementine
6 dagen geleden
Ik wou al heel lang krullen in mijn steile haar zonder met de krultang aan de slag te moeten, dus besloot ik een permanent te proberen. Zelmy legde alles heel duidelijk uit en wist precies wat ze moest doen om de krullen bij mijn soort haar er het beste uit te laten komen. Daarnaast is ze een ontzettend lieve kapster en ik ben heel blij met mijn nieuwe krullen!
Marnie
12 dagen geleden
Toon reactie salon...
Evelien
20 dagen geleden
De recensies liegen niet: Zelmy is echt een topkapster! Ten eerste is het gewoon heel fijn dat ze uitgebreid de tijd neemt, niet alleen voor de behandeling maar ook voor jou als persoon. Ze kijkt goed naar wat bij je past, en doet alles in overleg, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Voor mij was het tien jaar geleden dat ik mijn haar voor het laatst door een kapper had laten kleuren, dus ik was een beetje zenuwachtig. Uiteindelijk ben ik ontzettend blij met het resultaat. Niets dan lof voor deze dame!
Emeraude
22 dagen geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

La Lopez Palace
Paul Krugerstraat 37
2021XM Haarlem

Vertrouw jij je dierbare lokken alleen toe aan de allerbeste handen? Dat is mooi, want eigenaresse Zelmy voert bij La Lopez Palace kappersbehandelingen op niveau uit. Door haar jarenlange werkervaring bij Rob Peetoom en door in verschillende kapsalons te hebben gewerkt, kent ze alle kneepjes van het kappersvak. Zelmy is verder ook gespecialiseerd in het knippen van krullend haar en daarnaast beheerst ze ook de technieken voor het snijden van Europees haar. Bij La Lopez Palace ben je hoe dan ook verzekerd van mooi geknipt en gestyled haar. Handig om te weten: er is genoeg parkeergelegenheid en je vindt de salon op dezelfde locatie als Beauty Valentijn.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:0017:30
Donderdag
09:0020:00
Vrijdag
09:0019:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt