La Peau Satin Veenendaal

Fluitersstraat 1, Veenendaal, 3901DH

Sorry, La Peau Satin Veenendaal is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Le Nails

69 reviews
Bontekoestraat 26, Veenendaal

There she glows

65 reviews
Zandstraat 52A , 3905ED Veenendaal

Beautysalon La Vie Pure

35 reviews
Zandstraat 60, 3905ED Veenendaal

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,7
6 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik kom altijd graag bij La Peau Satin voor een gezichtsbehandeling of een massage. Dit word heel professioneel uitgevoerd en het is voor mij altijd een heerkijk moment voor ontspanning en daar geniet ik echt van. Het personeel vind ik heel vriendelijk waardoor ik mij erg op mijn gemak voel en dat is iets wat ik heel belangrijk vind! Daarnaast hebben ze nog zoveel meer te bieden dus een bezoekje aan La Peau Satin raad ik zeer zeker aan!!
Een warm en enthousiast onthaal, waar ze graag de tijd voor je nemen. Zeer kundig en zonder haast de behandelingen uitvoeren zodat je heerlijk ontspant en geniet. En altijd mee denkend wanneer je tegen moeilijkheden aanloopt betreffende het afvallen. In één woord TOP.
Altijd vrolijk en welkom zonder vooroordelen, goede uitleg, grote variatie aan powerslim producten. Prima vol te houden. Fijne persoonlijke benadering TOP!
Ik kom hier graag en voel me daarna uitgerust en mooi
Ik heb mijn meerdere bezoeken aan Salon Peau Satin als heerlijk ervaren. Wat een ontspannen sfeer, fijne medewerkers en heerlijke behandeling. Bij de gezichtsbehandeling wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren,de behandeling vindt plaats in een heel rustige schone kamer met een heerlijk verwarmde stoel en een vakkundige dame ( Manuela ) die haar aandacht volledig op de klant heeft. De ontspannen gezichtsbehandeling-massage is een verwennerij voor gezicht, nek, rug en mind. Daarnaast doe ik mee aan het Powerslim programma. Ook hier is de uitleg duidelijk en door het enthousiasme van het team wordt je zelf ook enthousiast over het programma. Fijn dat je ten alle tijden door het team wordt ondersteund . De producten zijn echt lekker en door de 6 eetmomenten heb je echt geen hongergevoel. Ik ben na 8 dagen de eerste kilo's al kwijt! TOP!
Toon meer reviews...

Over

La Peau Satin Veenendaal
Fluitersstraat 1
3901DH Veenendaal

In het centrum van Veenendaal vind je schoonheidssalon La Peau Satin. Dit is een hoogstaande salon voor huid- en lichaamsverzorging. Niet iedereen is van zichzelf gezegend met een perzikhuidje. Dit betekent gelukkig niet dat dit voor jou niet mogelijk kan zijn! Met de juiste zorg, liefde en professionaliteit word je geholpen naar een verzorgder en strakker uiterlijk. Er wordt tijdens de behandelingen gebruikgemaakt van hoogwaardige apparatuur en professionele producten die je niet zelf thuis kunt uitvoeren. Het team van La Peau Satin ontvangt je graag met open armen om samen te werken aan een schitterend resultaat!

MaMaandag
08:3013:00
DiDinsdag
08:3015:00
WoWoensdag
08:3013:00
DoDonderdag
08:3018:00
VrVrijdag
08:3018:00
ZaZaterdag
09:0013:00
ZoZondag
Gesloten