Reviews

4,7
28 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Kelsey was doing a great job! Very satisfied with my new lashes!
Weiwei Liu-Schröder
2 dagen geleden
Echt geweldig! Mijn wimpers zijn nog mooier geworden dan dat ik had verwacht. Echt een aanrader kan nu lekker de zomer Mascaraloos en zonder wimperkruller doorbrengen. Mijn ogen springen er echt uit
Jaro
3 dagen geleden
Hele lieve vrouw en blij met de Lash Volume Lift!
Joy
7 dagen geleden
Lorraine
8 dagen geleden
Ik was zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Echter, had ik meer verwacht van de wimper lifting en het verven van mijn wimpers en ik was dus wat teleurgesteld over het resultaat. Een wimperkruller geeft veel meer effect dan de lift en ook heb ik het idee dat niet al mijn wimpers zijn meegenomen bij het verven. Voor mij is deze behandeling dus niet voor herhaling vatbaar, wat niet wegneemt dat ik zeer goed en vriendelijk geholpen ben verder.
Renske
10 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Lady Lash Amsterdam
Tweede Boomdwarsstraat 1
1015LJ Amsterdam

In de gezellige Jordaan vind je op de Tweede Boomdwarsstraat Lady Lash Amsterdam. Zeker weten dat jij je ook weer op en top dame voelt als je deze gezellige salon verlaat. Het klantvriendelijke, jonge team voorziet jou van een super oogopslag met wimperextensions van het merk Lash Extend. De salon is open op dinsdag en vrijdag van 9.30 uur tot 17.00 uur en ze zijn gevestigd in het pand van Pink Studio.

Let op: in deze salon kan niet met pin betaald worden.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
11:0021:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt