Reviews

4,6
32 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Prima! Hartstikke tevreden
Anoniem
6 uur geleden
Ik heb voor het eerst in mijn leven mijn wimpers laten verven maar zag nadien geen verschil. Ik dacht hiermee een paar weken van de mascara af te zijn maar blijkbaar is het zinloos om zwarte wimpers te verven. Ik had het sympathieker gevonden als me dat voor de behandeling was verteld. Het kostte maar een tientje maar goed, daar had ik dus beter een nieuwe mascara voor kunnen kopen.
Anoniem
2 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Sarah
9 dagen geleden
Really great lash lift and tint by Lady Lash Amsterdam. Super happy with the result, a lovely and passionate service provider (with whom I got to practice my Dutch!) and I will most certainly return. Dank je wel Kelsey!
Ellie
25 dagen geleden
Kelsey was doing a great job! Very satisfied with my new lashes!
Weiwei Liu-Schröder
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Lady Lash Amsterdam
Tweede Boomdwarsstraat 1
1015LJ Amsterdam

In de gezellige Jordaan vind je op de Tweede Boomdwarsstraat Lady Lash Amsterdam. Zeker weten dat jij je ook weer op en top dame voelt als je deze gezellige salon verlaat. Het klantvriendelijke, jonge team voorziet jou van een super oogopslag met wimperextensions van het merk Lash Extend. De salon is open op dinsdag en vrijdag van 9.30 uur tot 17.00 uur en ze zijn gevestigd in het pand van Pink Studio.

Let op: in deze salon kan niet met pin betaald worden.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
11:0021:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt