Reviews

4,7
30 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Anoniem
2 maanden geleden
I am very happy about my wimperextensions! It looks very natural and I felt very relaxed and comfortable. Great job and thanks again!
Josefine Kirchner
3 maanden geleden
Ben super tevreden! Ze neemt alle tijd & het resultaat is Amazing!! Kan niet wachten op de volgende behandeling.
3 maanden geleden
Ik ben drie keer in de salon geweest. Kimberley is een erg vriendelijke, en lieve vrouw. Neemt de tijd voor je en met veel zorg en aandacht worden de wimpers aangebracht. Resultaat is prachtig, mooi gespreide wimpers! Niet van echt te onderscheiden (alleen misschien door lengte :P ).
Anoniem
4 maanden geleden
Erg tevreden! Me wimpers en wenkbrauwen zijn nog nooit zo mooi geweest en er werd echt de tijd genomen. Aardige meid ook =D me snor bijna pijnloos verwijderd en voor het eerst niet urenlang rood wat ik heel fijn vind (soort olie gebruikt? Erg tevreden raad deze salon zeker aan
Daphne Arents
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

LASH in the city
Kinkerstraat 17
1053DC Amsterdam

Heb je altijd al gedroomd van mooie en volle wimpers? Laat dan bij LASH in the city aan de Kinkerstraat in Amsterdam wimperextensions aanbrengen. Met de one by one-techniek wordt er op vakkundige wijze op ieder wimperhaartje een wimper geplaatst, voor een zeer natuurlijke, maar 'effortless' look. Wil je gelijk je wenkbrauwen laten doen? De lash-stylist is gespecialiseerd in wenkbrauwen en streeft altijd naar een passende en volle vorm. Voor een vakkundig geplaatste permanente make-up ben je hier ook aan het juiste adres. Er wordt gewerkt met GGD-goedgekeurde producten van Ecuri cosmetics. Alle behandelingen worden uitgevoerd volgens de laatste normen en de wet van het Ministerie van Volksgezondheid.

Maandag
10:0019:30
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
10:0018:00

Gezichtssalons in de buurt